This version of the page http://volia.com/ukr/bundle/bundle-promo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-20. The original page over time could change.
Інтернет і телебачення - підключити інтернет і ТБ в Києві від провайдера ВОЛЯ.
 
Підключити
Умови акції
  • Весна
    Smart HD + 100
    Назва пакету Весна
    HD + 100
  • Воля Smart HD Воля HD Канали пакету
  • до 100 до 100 Швидкість, Мбіт/с
  • Не обмежено Не обмежено Об'єм трафіку
  • до 5 до 5 Акційний період, міс
  • 79,00 79,00 Акційна вартість, грн/міс.
  • 199,00 170,00 Регулярна вартість пакету, грн/міс.
    Інформацію вказано станом на 01.05.2017 р.
  • 0,10 0,10 Надання в користування Wi-Fi роутеру, грн/міс.*

Акції проводяться по 30.06.2017 р. Умови діють лише для нових абонентів.
* Надання в користування Wi-Fi роутеру за 0,10 грн/міс. відбувається на умовах акції «Wi-Fi бум!» при підписанні Додаткової угоди.
Додаткові пакети та додаткові послуги доступні на регулярних умовах, вартістю згідно чинних тарифів Підприємства.
Після закінчення періоду дії акційних умов послуга буде надаватися на умовах аналогічного за наповненням регулярного пакету «Воля HD + 100»/«Воля Smart HD + 100».

Оформити заявку
Wi-Fi роутер

Сучасний безпровідний маршрутизатор з підтримкою стандартів 802.11 b/g/n і швидкістю передачі даних до 150 Мбіт/с.

  Ціна 010 грн/міс.
Обладнання ТБ

Для перегляду цифрового телебачення Вам знадобиться Smart ТВ-тюнер, HD ТВ-Тюнер або CAM модуль*Надання в користування ТВ-тюнера включено у вартість пакету

Підключення


Будь ласка, оформіть заявку і ми підключимо Вас всього за 1 грн

Оформити заявку
Документи
  • Регламент проведення акції «Весна на повну» Завантажити (pdf, 441 Kb) Лютий 1, 2017
  • Регламент проведення акції «Wi-Fi бум!» Завантажити (pdf, 144 Kb) Лютий 1, 2017
Корисні посилання
ТБ + Інтернет від ВОЛІ – дружна команда не дасть засумувати

З такою командою завжди весело та цікаво у квартирі чи будинку. ТБ + Інтернет кожному знайдуть свою розвагу. Знімуть напругу у сім’ї, адже тепер не треба відвойовувати пульт від телевізора, тому що є альтернатива – фільм можна подивитись і через Інтернет. Зазвичай кажуть, що купувати дві послуги в одного провайдера вигідніше, так працює правило гуртової знижки. І це не можна не враховувати, коли все частіше доводиться думати про скорочення витрат. ВОЛЯ довела, що у ТБ+Інтернет багато інших переконливих переваг. Отже, розкладемо по полицях, чим хороший Інтернет&TV провайдера ВОЛЯ:

1. Відмінне наповнення. У пакети «вкладений» доступ до Інтернету зі швидкістю 100 Мбіт/сек та вище, плюс набір цифрових каналів, а також HD-якість. Привертає увагу набір особистих телеканалів провайдера ВОЛЯ Cine +. Абонент має змогу вибрати найбільш відповідне для нього наповнення.

2. Особлива цікавинка – Power Time. Послуга для найвибагливішого клієнта. Тут використовується підхід «все включено». Телеканали з 5-ти континентів, швидкий інтернет, канали у HD якості та ексклюзивні канали ВОЛЯ Cine + VIP, а також доступ до онлайн кінотеатру ВОЛІ, у якому більш ніж 25 тисяч фільмів. Користуватись послугою можна з мобільних пристроїв.

3. Економити на сплаті до 50% дозволяють тарифи на послугу. Абонент має єдиний рахунок – зручно сплачувати, єдине управління за допомогою Порталу абонента «Мій кабінет». Дуже важливо – якість кожної послуги в комплекті така ж висока, як і окремо кожної, економія тільки за рахунок гуртової покупки.

4. Провайдер регулярно проводить акції для тих, хто хоче підключитись до послуги. Такі абоненти отримують знижки.

5. Обладнання входить у вартість пакетів, його не треба окремо брати в оренду чи купувати додатково.

Дві послуги разом можна «запросити» додому легко і просто. Підключити інтернет та телебачення у Києві нескладно, провайдер пропонує різні варіанти як це зробити: заявка на сайті компанії, відвідування Центру сучасних технологій або дзвінок до call-центру. Ціна підключення невелика. Так само можливо підключити послугу у 34 містах України, де є послуги компанії ВОЛЯ.