This version of the page http://www.arkada.ua/ua/fiz/1730/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-20. The original page over time could change.
Програма для дітей – ПАТ АКБ «АРКАДА»
  • Головна сторінка
  • Про банк
  • Прес-центр
  • Контакти
  • Інформація для депонентів Депозитарної установи /акціонерів
Eng Укр
тел. (044) 254-22-22

Програма для дітей

Версія для друку
Головна
Фізичним особам
Програма для дітей

«Житло до повноліття»

 Діти - найцінніше у нашому житті. Всі батьки мріють, щоб їх дитина була щасливою, ніколи не терпіла нестатків.

Безперечно, і Ви турбуєтесь про свою дитину, бажаєте, щоб у неї була хороша освіта і, відповідно, перспективна професія, і щоб не було стільки фінансових проблем, скільки мали Ви самі у молодості. А ще думаєте про те, що було б непогано подбати про квартиру, машину, якось налагодити добробут молодої сім'ї… Та на все це потрібні гроші, і чималі. Де їх взяти?

Ми пропонуємо Вам ще з дитинства Вашого малюка поступово накопичувати кошти на рахунку у банку.

Як це зробити? Все просто — прийти у банк і відкрити рахунок на ім'я Вашої дитини.

Кожен громадянин України може відкрити рахунок та вносити кошти може будь-хто, навіть не родич. Це дає можливість бабусям та дідусям потурбуватися про своїх онуків, яких вони так люблять. А ще вклад до повноліття може бути гарним подарунком до дня народження!

Умови відкриття вкладу на строк за програмою «Житло до повноліття»

Рахунок відкривається на ім'я неповнолітньої дитини (до 16-ти років). По досягненню 18-ти років дитина особисто отримує суму коштів, що знаходиться на рахунку, або дія договору може бути продовжена  ще на 2 роки.

Для відкриття рахунку необхідно мати:

  • паспорт громадянина України та оригінал документу, виданого органом державної податкової служби, що засвідчує реєстрацію фізичної особи в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;
  • свідоцтво про народження дитини та документ, виданий органом державної податкової служби, що засвідчує реєстрацію дитини в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (оригінали). Якщо вік дитини становить від 14 до 16 років до банку необхідно подати документ (або його нотаріально засвідчену копію), який надасть змогу банку з’ясувати місце проживання або перебування неповнолітньої особи.

Внески приймаються у національній валюті України, їх розмір не має обмежень. Поповнювати рахунок можна як готівковим, так і безготівковим розрахунком.

На внесені кошти банк щомісяця нараховує проценти та зараховує їх на поповнення рахунку.

Проценти нараховуються за плаваючою відсотковою ставкою, яка розраховується як облікова ставка Національного банку України + 2% .

Отримати кошти з рахунку може сама дитина після досягнення 18-річного віку, а раніше шляхом дострокового розірвання договору — тільки представники дитини (її батьки, усиновителі, опікуни чи піклувальники) за згодою органу опіки та піклування.

Банк «АРКАДА» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та отримав Свідоцтво № 1!

З 01.08.2015 року плата за довідку про підтвердження залишків коштів за договором банківського вкладу на строк за програмою ПАТ АКБ «АРКАДА» «Житло до повноліття» складає 35 грн.

Ми впевнені, що з нашою допомогою Ваша дитина матиме всі можливості гідно почати доросле життя.


Депозитний договір для на ім'я малолітніх або неповнолітніх осіб,з капіталізацією процентів (типова форма)