This version of the page http://optima.fm/uk/taxi-ivano-frankivsk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Таксі Івано-Франківськ - замовлення таксі за номером 579
Skip to content

Замовлення таксі у Івано-Франківську

579
автопередзвін

(068) 753-11-11
(096) 233-11-11
(093) 857-11-11
(066) 952-11-11
(0342) 59-11-11

Оптимальне таксі – Оптимальні тарифи

Таксі Івано-Франківськ

Щоб дізнатися вартість проїзду необхідно вказати адресу подачі та адресу куди їхати.


Зателефонувати

Таксі Івано-Франківськ – необхідна послуга для місцевого населення і для туристів! Замовлення таксі туристами щорічно збільшуються. Адже мальовничість даного міста, наявність старовинних будівель в стилі ренесансу, архітектурні пам’ятники – залучають і залишають яскраві враження! Більшою мірою, попитом у цій місцевості, користується таксі Міжмісто: Івано-Франківськ – Буковель; Івано-Франківськ – Яремче і т.д. “Таксі Оптимальне” – ідеальний помічник у виконанні всіх видів перевезень! Цілодобова робота фірми – допомагає у здійсненні багатьох замовлень в нічний і денний час! Для нашої бази постійних клієнтів – нам є що запропонувати, а саме 5% знижку на всі поїздки! Про якість виконання послуг – скаже наша лідируюча позиція в транспортній сфері! Адже “Таксі Оптимальне” – лідер № 1 в країні!

Послуги таксі Івано-Франківська.

Ми рекомендуємо зробити замовлення таксі Івано-Франківськ у нас! Адже:
1. У нас якісний сервіс.
2. Доступність тарифів на всі види послуг – відмінно допомагає заощадити Ваш бюджет.
3. Фірма завжди вкладається у графік.
4. У нас відповідальний персонал.
Всі вище перераховані моменти забезпечують виконання всіх видів послуг, таких як: вантажні перевезення; міжміські; офісний переїзд; квартирний переїзд; обслуговування заходів; Драйвер, таксі бізнес; зустріч з вокзалу (в комплексі з послугами: зустріч з табличкою, очікування); Авто Няня. Виклик таксі , подача машини – здійснюється безкоштовно! Для детального ознайомлення підприємствами з умовами вантажних перевезень – здійсните дзвінок нашого менеджера, який контролює дані перевезення! Для корпоративних клієнтів, для полегшення ведення обліку транспортних витрат, надається реєстр поїздок, а тарифи є – фіксованими!

Телефони і ціна таксі в Івано-Франківську.

Для уточнення вартості проїзду звертайтеся до наших операторам. Дана консультація безкоштовна! Ми дамо максимально чітку інформацію про перевезення, враховуючи всі фактори, що впливають на ціни. Звертатися Ви можете з усіма питаннями по номером таксі +38 093 – 857-11-11, а також здійснити виклик таксі. Наші тарифи на таксі – дешеві! Наш диспетчер, уточнивши всі потрібні дані, ознайомить водія із замовленням і місцем прибуття! Під’їзд машини здійснюється через 15 хвилин, після здійснення замовлення! Вам потрібно через пару днів їхати на відпочинок? Здійснивши замовлення послуги трансфер – Ви забезпечите своєчасне прибуття таксі, заздалегідь (в зазначений день і час)! Режим роботи нашої служби – цілодобовий! Кваліфікований і дружний персонал – одна з головних переваг фірми! Друга перевага – якість виконання заявки клієнта! Швидко і комфортно Вам ми Вас доставимо в потрібне місце (по місту, на дачу), на таксі Івано-Франківськ

З 28.12.2015р. за кожну успішну поїздку Вам на бонусний рахунок буде зараховуватись 2% від вартості поїздки. Кількість бонусів з поїздки округляється до цілого числа.

1бонус = 1грн.

Коли на Вашому бонусному рахунку кількість бонусів буде більше або дорівнює вартості поїздки, Ви зможете розрахуватись за поїздку бонусами, тобто проїхати на таксі безкоштовно.

Бонусний рахунок прив’язується до номера Вашого мобільного телефону. З 1 березня 2016 закінчується дія бонусної системи. До цієї дати бажано використовувати всі бонуси, тому після 1 березня 2016 скористатися бонусами буде неможливо.

Для виконання замовлення Вам необхідно надати номер телефону та ім’я особи, яка користуватиметься послугою для зворотнього зв’язку з замовником послуги.
Замовлення особою послуги перевезення є свідченням того, що клієнт надає право на обробку його персональних даних для цілей виконання замовлення та покращення якості надання послуг.
У випадку Вашої незгоди на обробку персональних даних, просимо не використовувати даний сервіс.





































КЛІЄНТАМ
КОМПАНІЯМ

Завантаж додатокотримай 10 бонусів.

Розраховуйся картою

-- Чуємо -- Реагуємо -- Діємо --
Оставить отзыв