This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_300.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Громадські активісти навчаться використовувати приклади дискримінації для боротьби з порушеннями прав людини



     Центр «Ла Страда-Україна» завершив конкурс для представників громадських організацій на участь у тренінгу  «Організація здійснення моніторингу стану справ із забезпеченням прав жінок, ґендерної рівності, протидії торгівлі людьми, запобіганню насильству» та готується прийняти "лауреатів" відбору з усієї України у місті Києві.

      Тренінг-семінар відбудеться 4 липня 2012 року у гостинно наданому залі Київського міського центру роботи з жінками. На захід з'їдуться близько 30 фахівців з різних українських громадських організацій, які працюють у напрямі забезпечення гендерної рівності, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми, та зацікавлені у співпраці з Центром «Ла Страда-Україна» щодо здійснення моніторингу.

     Учасники тренінгу отримають:

- базові знання щодо здійснення різних видів моніторингу;
- вміння і навички виявлення дискримінації в інформаційно-культурному просторі України;
- інформацію про шляхи реагування на прояви дискримінації.

     Найяскравіші приклади, отримані у результаті проведення спільного моніторингу, будуть подані до участі у конкурсі гендерної відзнаки та гендерної анти відзнаки, який щорічно проводить Інформаційно-консультативний жіночий центр.

     Обов’язковою умовою участі в тренінгу є прихильність до принципів гендерної рівності і готовність продовжувати роботу у даному напрямі, у тому числі і співпрацю з громадськими організаціями.

     Організатори забезпечують харчування учасників та покривають кошти за проїзд (за умови наявності проїзних документів і у межах вартості проїзду рейсовим автобусом, купейним або плацкартним вагоном поїзда).


Назад