This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_166.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Круглий стіл «Консолідація зусиль в боротьбі з жорстоким поводженням з дітьми через інформаційно-комунікативні технології»



 

     Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна» разом із офісом Уповноваженого президента України з прав дитини, за фінансової підтримки Міжнародної організації  ЕКПАТ, проводять круглий стіл «Консолідація зусиль в боротьбі з жорстоким поводженням з дітьми через інформаційно-комунікативні технології».

 

     Мета заходу – ініціювати розробку Кодексу для провайдерів Інтернет послуг в Україні. До участі в круглому столі запрошені представники провідних інтернет-провайдерів України,  державних структур та недержавних організацій.

 

     Долучитися до обговорень запропоновано членам Коаліції за безпеку дітей в Інтернеті, провідним провайдерам Інтернет-послуг України, представникам державних та недержавних організацій, які працюють у сфері захисту дітей від жорстокого поводження в мережі Інтернет.

 

     Захід відбудеться 2 листопада 2011 року в готелі «Либідь» за адресою пл. Перемоги, 1 (зал «Слав’янський»).  Початок роботи о 9.30.

 

     За детальнішою інформацією звертайтесь, будь ласка, до Центру «Ла Страда-Україна» за тел. 205 36 96, або e-mail:  n.bochkor@la-strada.org.ua . Контактні особи: Наталія Бочкор, Наталія Чепорнюк

 


Назад