This version of the page http://kia.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
Останні актуальні новини про важливі події на сайті kia.ua
Дистриб’ютор
Знайти дилера
Тест-драйв
Запитати
Юридична
інформація
    Гaряча лінія: 0-800-502-909 Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів – згідно тарифів операторів.

    Комерційний курс:

    1USD = 24.80 грн.
    • Моделі
    • Дилери
    • Фінансування
      • KIA Finance
      • АвтоТАК
    • Корпоративним клієнтам
      • Переваги
      • Послуги
    • Cервіс
      • Вартість ТО
      • Запасні частини
      • Аксесуари
      • Особливі технічні операції
      • KIA Master Club
      • Оригінальні запчастини Kia
    • KIA Assistance
    • Що нового?
    • Досвід KIA
      • Дизайн
      • Технології
      • Концепт-кари
      • Автошоу
      • Спонсорство

    Що нового?

    Що нового?

    • Головна
    • Що нового?
    18 травня 2017 «Фалькон-Авто» та бренд Kia презентували книгу «Мій Парк: вісім особистих історій про парки»
    17 травня компанія «Фалькон-Авто», офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні, а також журнал L'Officiel презентували в рамках ярмарку «Книжковий арсенал 2017» унікальний проект «Мій Парк».
    13 травня 2017 У офіційній дилерській мережі "Фалькон-Авто" продовжують діяти особливі ціни на автомобілі Kia 2016 року виробництва
    Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні, повідомляє, що у період з 13.05.2017 по 31.05.2017 діятимуть спеціальні ціни* на певні комплектації автомобілів Kia 2016 року виробництва, завдяки яким вигода** під час придбання авто може сягати 49 600 грн.
    11 травня 2017 Kia Sportage – безумовний лідер автомобільного ринку України вже протягом шести місяців поспіль
    За результатами продажів нових автомобілів в Україні у квітні кросовер Kia Sportage у черговий раз став абсолютним лідером продажів із результатом 337 проданих авто. Автомобіль утримує лідерство вже протягом шести місяців поспіль.
    11 травня 2017 Соліст гурту O.Torvald Женя Галич став обличчям бренду Kia в Україні
    Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», ексклюзивний дистриб'ютор бренду Kia в Україні, з радістю повідомляє про старт співпраці з Женею Галичем, фронтменом гурту O.Torvald, який представляє Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2017».
    28 квiтня 2017 Першим власником нового хетчбека Kia Rio стала дружина фронтмена O.Torvald Жені Галича
    Абсолютно новий Kia Rio, який зовсім недавно дебютував на паризькому автосалоні, знайшов першого власника в Україні, причому ще до офіційної презентації моделі. Щасливчиком став Женя Галич, фронтмен гурту O.Torvald, який представлятиме Україну на пісенному конкурсі «Євробачення 2017».
    24 квiтня 2017 Бренд Kia в Україні встановлює особливі ціни на автомобілі 2016 року виробництва
    Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні, повідомляє про встановлення спеціальних цін* на певні комплектації автомобілів Kia 2016 року виробництва в період з 22.04.2017 по 31.05.2017, завдяки яким вигода** під час придбання авто може сягати 50 400 грн.
    14 квiтня 2017 Kia представила у Нью-Йорку абсолютно новий Rio Sedan
    Компанія Kia Motors представила чергове покоління Kia Rio з кузовом седан в рамках міжнародного автошоу NAIAS в Нью-Йорку. Автомобіль отримав абсолютно новий дизайн, широкий вибір опцій для більшого комфорту і безпеки, а також модернізований двигун з поліпшеною економічністю.
    13 квiтня 2017 «Фалькон-Авто» продемонстрував «зелені» автомобілі Kia на виставці Plug-In Ukraine
    Другий рік поспіль офіційний дистриб'ютор бренду Kia в Україні бере участь у виставці Plug-In Ukraine з інноваційними моделями автомобілів, дружніми до навколишнього середовища. Цього разу зірками експозиції стали кросовер-гібрид Kia Niro і електромобіль Kia Soul EV.
    11 квiтня 2017 Kia Sportage – беззаперечний лідер українського ринку у першому кварталі!
    Асоціація автовиробників України «УкрАвтопром» підбила підсумки продажів нових автомобілів на українському ринку у першому кварталі 2017 року. Найпопулярнішою моделлю у нашій країні став Kia Sportage.
    5 квiтня 2017 Kia продемонструє гібридний кросовер Niro та електромобіль Soul EV під час виставки Plug-In Ukraine 2017
    Офіційний дистриб’ютор Kia в Україні компанія «Фалькон-Авто» запрошує шанувальників автомобілів відвідати стенд Kia на виставці Plug-In Ukraine 2017, яка відбудеться у період з 7 по 9 квітня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».
    4 квiтня 2017 Портал Autotrader.com рекомендує випробувати Kia Sportage
    Kia Sportage 2017 модельного року став лауреатом номінації Must Test Drive за версією американського споживчого порталу Autotrader.com. Експерти порталу включають до цієї номінації автомобілі, які гідні особливої уваги під час планування покупки.
    29 березня 2017 Найкращі менеджери з продажу Kia відвідали завод KMS у Словаччині
    Переможці всеукраїнського конкурсу на звання кращого менеджера з продажу автомобілів Kia, відвідали сучасний завод Kia Motors Corporation у Словаччині і на власні очі побачили, як створюється український бестселер Sportage та інші моделі бренду.
    7 березня 2017 Kia представляє у Женеві здатний до заряджання гібридний кросовер Niro Plug-In, абсолютно новий Picanto та Stinger – найшвидший Kia в історії бренду
    Сьогодні в рамках Міжнародного моторшоу у Женеві компанія Kia Motors представляє три яскраві новинки: здатний до заряджання гібридний кросовер Niro Plug-In, абсолютно нове покоління міського компакту Picanto та справжній шоу-стопер – фастбек-седан Kia Stinger.
    3 березня 2017 Бренд Kia в Україні встановлює особливі весняні ціни на автомобілі 2016 року виробництва
    Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів Kia в Україні, повідомляє про встановлення спеціальних цін* на певні комплектації автомобілів Kia 2016 року виробництва в період з 03.03.2017 по 30.04.2017, завдяки яким вигода** під час придбання авто може сягати 51 000 грн.
    3 березня 2017 Автомобілі Kia доступні для придбання у кредит за ставкою, що прямує до нуля*!
    Офіційний дистриб’ютор бренду Kia в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО»,  повідомляє про те, що в період з 01.03.2017 по 31.05.2017 популярні моделі Kia можна буде придбати у кредит за ставкою від 0,001% річних. Особливо привабливі умови пропонуються покупцям моделей Kia Niro та Sorento.

    1 2 3 4 5
    x
    Натисніть «Мені подобається», щоб читати Kia.ua в соціальній мережі Facebook
     Відвідайте наш канал на Youtube
    Закрыть