This version of the page http://geonews.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
GEOnews - Новости геологии, геологоразведки и недропользования в Украине и мире

Top geonews

2017-05-16

Повідомляємо, сьогодні,16 травня мав відбутися конкурс на зайняття вакантної посади голови Державної служби геології та надр України. Однак, конкурс перенесли на 23 травня, оскільки не було кворуму – 3 членів комісії не з’явились. Сьогодні Комісія з питань вищого корпусу державної служби прийняла рішення перенести конкурс на посаду голови Держ...

Новини

  • 2017-05-18 Узбекистан до 2021 г. вложит в развитие нефтегазовой отрасли более $30 млрд

  • 2017-05-18 Chinalco предлагает гвинейцам продать месторождение Simandou

  • 2017-05-18 КМУ оголосив конкурс на посаду незалежного члена наглядової ради "Нафтогаз України"

  • 2017-05-18 Газпром остановил добычу на одном из крупнейших месторождений

Дайджест

2017-05-15

Війна за надра: хто готується очолити Державну службу геологіїї та надр ?

Сергій Пащенко, 12.05.2017, "Четвертая власть"

Впродовж тривалого часу Державна служба геології та надр України залишається без керівника. Вже більше року олагрхічні групи, клани та партії не можуть домовитися та поділити між собою сфери впливу, зокрема й щодо Держгеонадр. Про конкурс на посади першого заступника та заступника голови цієї служби писали багато. Нічого не змінилося й зараз, коли був оголошений конкурс на посаду керівника структури. Неабияке зацікавлення до питання простежується серед груп Гройсмана-Мартинюка, Буткевича, Остапа Семерака, Ігоря Кривецького («Пупс») та інших, що хочуть поставити «біля керма» свою людину. Найгірше, що демократичний механізм оскарження конкурсу, взятий на озброєння зовсім з іншими цілями, фактично паралізував його.

Календар

2017-05-30

II Энергетический конгресс

Наиболее актуальное и влиятельное мероприятие по вопросам украинского рынка традиционной, возобновляемой энергетики и энергоэффективности. Ведущая платформа для диалога власти и бизнеса, объединяющая профессионалов из Украины и зарубежья. Представители мирового и украинского энергетического сообщества, ведущие эксперты рынка, инвесторы, представители Еврокомиссии и профильных министерств будут искать решения ключевых вопросов энергетики Укр...

Карти

У рубриці "Карти" представлені картографічні матеріали геологічного змісту території України. Основним матеріалом є комплект ГІС-карт, який має у своєму складі геологічну та тектонічну карти, а також карти магнітного й гравітаційного полів. Окремо надана інформація про стан робіт з геологічного картування масштабу 1:200 000 – "Держгеолкарта-200".

Про нас Пошук RSS Архів Партнери

При використанні матеріалів посилання на GEOnews.com.ua обов`язкове
Пишіть нам - [email protected]