This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?m=201511 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-18. The original page over time could change.
2015 Листопад | ТОВ "Господар ЕЦ"

Monthly Archives: Листопад 2015

Заходи АФЗУ у грудні місяці

Асоціація фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ) 9 грудня 2015 року проводить семінар для голів районних Асоціацій Київської, Кіровоградської, Черкаської та Чернігівської областей!

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Закон про сімейні ферми відправлено на повторне читання

Верховна Рада України відправила на повторне друге читання законопроект №1599 «Про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств», яким пропонувалося спростити трансформацію одноосібного селянського господарства в сімейну ферму.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Чи стане Європа Зоною вільної торгівлі для України?

3 листопада в інформаційній агенції “Голос UA” відбулася прес – конференція на тему “Чи стане Європа Зоною вільної торгівлі для України?”, участь в якій прийняв президент АФЗУ Іван Томич. 

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Одні з наймасовіших Зборів фермерів відбулися в Дніпропетровську

Вчора,18 листопада 2015 року, відбулися загальні збори фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області.

ЧИТАТИ ДАЛІ >

Аграрний комітет підтримав законопроект про розвиток вітчизняного виробництва

Комітет Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин на своєму вчорашньому засіданні прийнв одноголосне рішення про прийняття за основу проекту Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» з оптової торгівлі алкогольними напоями, виготовленими з власного виноматеріалу

ЧИТАТИ ДАЛІ >