This version of the page http://rpr.org.ua/about-us/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-17. The original page over time could change.
Про нас – Реанімаційний Пакет Реформ

Про нас

 Реанімаційний Пакет Реформ – найбільша коаліція провідних громадських організацій та експертів України, які об’єдналися заради просування та імплементації реформ в Україні.
РПР функціонує як координаційний центр для  79 неурядових організацій та 22 експертних груп, котрі розробляють, просувають і контролюють реалізацію реформ. І кількість учасників платформи постійно зростає.
Щоби десятки громадських організацій могли спільно і ефективно працювати, ми розробили Хартію РПР. Це – правила, які регулюють діяльність самої платформи, а також внутрішні відносини та управління між учасниками коаліції.
Ми ставимо амбітні реформаторські цілі і, щоб їх досягати, ми створили Стратегію РПР.
Наше стратегічне завдання – консолідувати зусилля громадськості, зробити її суб’єктом творення політики, просувати та контролювати впровадження реформ, а також пояснювати ці трансформації українському суспільству та міжнародній спільноті.
Ми працюємо, щоби Україна стала державою
  • зі справедливим правосуддям, доброчесною економічною та політичною конкуренцією;
  • в якій немає можливостей для корупції та зловживань владою;
  • де кожен громадянин знає і може реалізувати свої права;
  • де влада, партії, медіа, неурядові організації – ефективні і підзвітні громадськості.
Серед пріоритетів діяльності РПР 2016-17 роки сім ключових напрямків: судова і антикорупційна реформи, децентралізація, реформа публічної адміністрації та правоохоронних органів, зміна виборчого законодавства, ключові трансформації в економіці.
Крім того, ми працюємо над впровадженням якісних змін у сфері медіа, охорони здоров’я та довкілля, публічних фінансів, енергетики, електронного врядування, національної безпеки, політики національної пам’яті, науки, культури, освіти, молодіжної політики та інших.
Попри шалений спротив системи, РПР уже довів свою ефективність і продовжує працювати на впровадження системних державотворчих змін.
РПР побудував довірливі стосунки з ключовими посольствами та міжнародними організаціями. За підтримки міжнародної спільноти Україні вдалося досягти вагомих результатів у ключових напрямках змін та прискорити реформи.
Презентацію про РПР можна переглянути за посиланням
RPR-brochure-web