This version of the page http://osvita.ua/abroad/55288/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-17. The original page over time could change.
Вивчайте основи і практику вільного підприємництва – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Вихід
Osvita.ua Освіта за кордоном Вивчайте основи і практику вільного підприємництва
На правах реклами

Університет Конкордія в США запрошує до навчання у новому Центрі вільного підприємництва

  • Друкувати
  • Запитати
  • Надіслати другу
  • Підписатись на новини

Вивчайте основи і практику вільного підприємництва

Вісконсинський міжнародний університет (США) в Україні повідомляє абітурієнтів і всіх студентів з України і зарубіжних країн, що партнер ВМУУ з США – Concordia University Wisconsin (штат Вісконсин), один із кампусів якого розташований на березі озеру Мічиган (м. Мекуон), у складі свого кампусу відкрив новий Центр вільного підприємництва.

Центр вільного підприємництва університету Конкордія штату Вісконсин створений Фондом Роберта В. Пластера, ім’я якого Рада університету присвоїла цьому новому навчальному корпусу.

Фонд Роберта В. Пластера спроектував , побудував і передав університету Конкордія штату Вісконсин Центр вільного підприємництва на підтримку університету. У такій формі Фонд заохочує заклад і просуває принципи вільного ринку в таких сферах, як охорона здоров'я, освіта, наука, техніка та мистецтво.

На даному етапі ВМУУ плідно співпрацює з університетом Конкордія, здійснює обмін студентами і викладачами. Завершується обговорення, узгодження та затвердження спільної програми щодо надання подвійних дипломів у сфері бізнесу і адміністрування для студентів бакалаврів і магістрів ВМУУ та університету Конкордія. Так, кожний студент ВМУУ, який вчитиметься за спільною програмою бакалаврів і магістрів з бізнес-адмініструванні (ВВА та МВА) обох ВНЗ після успішного завершення навчання зможе отримати український (державного зразку), міжнародний (акредитований європейською бізнес-фундацією Foundation for International Business Administration Accreditation – FIBAA) та американський (акредитований провідною американською комісією з підвищення академічної якості з бізнес-освіти в усьому світі International Assembly for Collegiate Business Education –IACBE) дипломи.

Сьогодні, як ніколи раніше, важливим є морально-етичне виховання української молоді. Тільки чесна, моральна, вільна від брехні та нечесної поведінки українська молодь зможе стати надією нашого суспільства на відродження і становлення вільної демократичної та незалежною від олігархів і корупції держави. Саме тому партнери – ВМУУ та університет Конкордія - приділяють особливу увагу морально-етичному вихованню молоді, прищепленню студентам і викладачам норм моралі, честі, чесної та порядної поведінки, доброти та реальної любові до батьків, людства, своєї країни.

ВМУУ запрошує абітурієнтів стати студентами, навчитися міжнародних стандартів і правил менеджменту та цивілізованого ведення бізнесу, міжнародних економічних відносин і міжнародної зовнішньоекономічої діяльності. Окрім ґрунтовного навчання англійською мовою професорами і провідними бізнесменами та економістами США, Німеччини та інших розвинених країн, зарубіжного стажування та практичного навчання за кордоном, студенти мають можливість отримати престижні дипломи, що котируються й визнаються у Європі, США та всього світу, а також отримати роботу у провідних українських і міжнародних фірмах, компаніях і корпораціях.

Крім того, ВМУУ спільно з зарубіжними партнерами систематично проводить майстер-класи та спеціальні навчальні семінари з бізнес-англійської мови, міжнародного бізнесу та міжнародних економічних відносин як для своїх студентів, так і для студентів і учнів середніх шкіл міста Києва та всієї України. До співпраці запрошуються усі зацікавлені у ґрунтовній міжнародній освіті – шляхом участі в семінарах, майстер-класах та інші заходах.

Дізнатися детальну інформацію можна за адресою: Україна, 601 ГСП, вул. Тургенєвська, 8/14, офіс № 1-4, за телефонами (044)-486-06-66, (044)-236-19-16, (050)-331-42-95 або написавши на адресу e-mail: wiuu@wiuu.кiev.ua.

ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

освіта за кордоном

Освіта.ua
29.03.2017

Провідні компанії та навчальні заклади Пропозиції здобуття освіти від провідних навчальних закладів України та закордону. Тільки найкращі вищі навчальні заклади, компанії, освітні курси, школи, агенції.
Кращий приватний університет України
Вища освіта
Всі можливості навчання в Польщі для українців
Навчання в Польщі
Вступ без іспитів до навчальних закладів Канади
Навчання в Канаді
Все про вищу освіту в Польщі
Освіта в Польщі

© 1998–2017 Osvita.ua. Видавництво «Плеяди»

При повному або частковому відтворенні інформації
посилання на osvita.ua обов'язкове (для інтернет-ресурсів –
прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Контакти: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Відділ реклами: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!