Леся Прус "Інтернет-аудиторія України. Основні підсумки, тенденції, зміни."

Голосуємо за найочікуванішу доповідь

Леся Прус – Country Manager в Gemius Ukraine.

Леся Прус працює в компанії Gemius з 2007 року. До грудня 2013 року, на посаді менеджера з розвитку, займалась продажем основних продуктів компанії та досліджень, включаючи дослідження для сектору електронної комерції.

Назва доповіді: “Інтернет-аудиторія України. Основні підсумки, тенденції, зміни.”.

Секція: Електронна торгівля, Для підприємців

Рівень доповіді: Середній

Основні тези доповіді:

  • На майстер-класі від компанії Gemius будуть розглянуті основні переваги досліджень, які регулярно проводяться в рамках проектів компанії: gemiusAudience, gemiusDirectEffect та gemiusAdHoc.
  • В рамках науково-дослідницького проекту gemiusAudience, який компанія здійснює в понад 30 країнах Європи, Північної Африки та Близького Сходу, вивчається кількість та демографічний профіль інтернет-користувачів, а також їх поведінка в Інтернеті в цілому та на окремих сайтах зокрема.
  • В рамках проекту gemiusDirectEffect досліджується ефективність рекламних кампаній, запущених в Інтернеті, а за допомогою gemiusAdHoc проводяться інтернет-дослідження на будь-які теми серед користувачів українського Інтернету.
  • Майстер-клас може бути корисним всім, хто залучений до інтернет-бізнесу, особливо власникам сайтів, рекламодавцям та рекламним агентствам.