This version of the page http://nut.kiev.ua/press (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-16. The original page over time could change.
Пресса | Центр мистецтв "Новий український театр"

Пресса

Недитячі ігри по-сербськи

Мрія холостяка

від 3 липня 2015 року

Най­більш від­по­ві­даль­на мить у жит­ті те­ат­ру — прем’­єра. Хви­лю­ють­ся ар­тис­ти, хви­лює­ть­ся ре­жи­сер, хви­люю­ть­ся гля­да­чі. Адже по­пе­ре­ду зу­стріч із но­вим, не­зві­да­ним. Що че­кає зов­сім ско­ро, які сюр­при­зи го­ту­ють те­ат­раль­ні лаш­тун­ки?

 

ЯК СОНЕЧКО ДОПОМАГАЄ УКРАЇНСЬКІЙ АРМІЇ

від 3 жовтня 2014 року     

ЖИТТЯ НАДТО КОРОТКЕ, ЩОБ СПРИЙМАТИ ЙОГО СЕРЙОЗНО?

від 26 грудня 2014 року      

"БАТЬКИ ТА ДІТИ” ХХІ СТОЛІТТЯ

від 18 липня 2014 року       

 

ПОСІЄШ ЧУДО – ПОЖНЕШ ВІРУ

газета "НАРОДНА"    від 12 липня 2014

ТРЕНІНГ ВІД ШЕКСПІРА

від 8 травня 2014 року     
 

   Українські театри, як і вся українська культура, переживають далеко не кращі часи. Адже наші громадяни зараз насамперед переймаються тим, аби над їхніми головами було мирне небо та щоб якось вижити у цю непросту добу. А для мистецтва часу залишається все менше і менше. Але театри не здаються, мужньо ведуть боротьбу за кожного глядача, продовжують зявлятися нові прем’єри. Одна з них – „Карнавал гріхів” за творами Вільяма Шекспіра нещодавно побачила світло рампи на НИЖНІЙ сцені Центру мистецтв „Новий український театр”.

ГОЛОВНЕ – НЕ СТОЯТИ НА МІСЦІ

від 31 січня 2014 року         

Центр мистецтв „Новий український театр”, якому виповнюється 15 років, продовжує шукати нові форми спілкування з глядачем. А нещодавно тут відкрили нову - НИЖНЮ - сцену театру.

Інтерв’ю з Віталієм Кіно – головним режисером та засновником дитячого театру «Божья коровка» Центру мистецтв «Новий український театр»


Скандальна п'єса Теннессі Вільямса вперше зазвучала українською

У Центрі мистецтв „Новий український театр" 20 та 21 вересня відбулася прем'єра вистави „Корабель зіштовхнувся з айсбергом", створеної за п'єсою Теннессі Вільямса „Раптом минулого літа".

Були часи, коли цю скандальну п'єсу заборонялася навіть у США. А в Україні до 2013 року жоден з режисерів не здійснював сценічного прочитання твору. Лише весною цього року у Київській академічній майстерні театрального мистецтва „Сузір'я" відбулася прем'єра вистави „Страх бажання", що є по суті оригінальним твором, створеним режисером Володимиром Борисюком за мотивами п'єси „Раптом минулого літа" та оповідання „Бажання і чорношкірий масажист". А в Новому українському театрі Віталій Кіно взяв до постановки всю п'єсу, до того ж це перше сценічне прочитання твору українською мовою.

 

Страницы

  • 1
  • 2
  • 3
  • следующая ›
  • последняя »
Ортопедическая обувь;watch movies onlineСекс и интим досуг в Рязани prostitutkiryazani24.org Секс с проститутками http://prostitutkistavropolya24.org Интим с проститутками Сургута http://prostitutkisurguta24.org

Fatal error: Class CToolsCssCache contains 1 abstract method and must therefore be declared abstract or implement the remaining methods (DrupalCacheInterface::__construct) in /home/h28146/data/www/nut.kiev.ua/sites/all/modules/ctools/includes/css-cache.inc on line 52