This version of the page http://www.lvivpost.net/ukraine/n/30864 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-16. The original page over time could change.
Кого мобілізовуватимуть - Львівська Поштa

Кого мобілізовуватимуть

Під час шостої хвилі мобілізації у військо набиратимуть десантників, танкістів та артилеристів

№72 (1683), субота, 4 липня 2015
“Усі військовозобов’язані, які будуть призвані в ході шостої хвилі часткової мобілізації, пройдуть багатоетапну підготовку. 44 доби вони проходитимуть підготовку за спеціальністю в навчальних центрах та закладах під керівництвом досвідчених інструкторів, у тому числі тих, які мають безпосередній особистий досвід участі в АТО”, – розповів заступник начальника Головного управління оборонного і мобілізаційного планування Генштабу ЗСУ Володимир Талалай, повідомляє nv.ua.
З його слів, головне завдання цієї хвилі – забезпечити ротацію тих, що були призвані минулого року в ході третьої черги мобілізації. Крім того, Талалай уточнив, що до Збройних сил в однакових пропорціях призиватимуть і тих, що раніше служили, і тих, що не мають такого досвіду.
Після 44-денного навчання мобілізовані проходитимуть 15-денне освоєння воєнної техніки в складі штатних підрозділів, а вже після цього їх відправлятимуть на виконання бойових завдань, зокрема й у зону АТО. Передбачені шостою хвилею мобілізації заходи триватимуть 60 діб – до 17 серпня включно.
коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
1.1917 / 4.34MB / SQL:{query_count}