This version of the page http://www.lvivpost.net/ukraine/n/23809 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-16. The original page over time could change.
Кетрiн Ештон: “Президент України має переглянути ухвалені парламентом закони” - Львівська Поштa

Кетрiн Ештон: “Президент України має переглянути ухвалені парламентом закони”

Голова зовнішньополітичного відомства ЄС Кетрiн Ештон закликала Віктора Януковича переглянути прийняті напередодні закони, що обмежують права українців та суперечать міжнародним зобов’язанням України

№5 (1474), субота, 18 січня 2014
фото: dt.ua
Верховна представниця ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Кетрiн Ештон висловила глибоке занепокоєння подіями у Києві. “Декілька законопроектів, які обмежу­ють основні права українських громадян, поспіхом ухвалили, явно знехтувавши парламентським процедурами та демократичним принципами”, – сказано у заяві Кетрiн Ештон від 17 січня 2014 року. Інформує “Німецька хвиля”. 
“Зокрема я стурбована змінами в законодавстві, які передбачають обмеження прав на зібрання та свободи слова і ЗМІ, що викликають занепокоєння та суперечать міжнародним зобов’язанням України”, – заявила Кетрiн Ештон. Те саме, за словами віце-президентa Єврокомісії, стосується і змін, які, “схоже, серйозно урізатимуть активність організацій громадянського суспільства в Україні та спростять процедуру відкликання мандатів членів парламенту”. 
Кетрiн Ештон висловила жаль з приводу того, що “такі прикрі події відбуваються в час політичної кризи і не допомагають у створенні довіри та пошуку політичного вирішення, якого можна досягти лише у ході всеохоплюючого діалогу за участі усіх сторін”. “Я закликаю президента України забезпечити, щоб ці рішення були переглянуті та приведені у відповідність з міжнародними зобов’язаннями України”, – наголосила верховна представниця ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки.
На голосування депутатами ВРУ в ручному режимі за низку законів 16 січня відреагував також єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Штефан Фюле. “Дуже стурбований новими законами, що обмежують свободи і суперечать європейським прагненням і зобов’язанням”, – зазначив Фюле у своєму мікроблозі на Twitter.
Водночас глава МЗС Швеції Карл Більдт закликав у своєму Twitter-екаунті обговорити події в Україні, що викликають занепокоєння, на зустрічі міністрів закордонних справ ЄС у понеділок, 20 січня, в Брюсселі. “З Києвом не можна далі вести справи у звичному режимі”, – написав Більдт. 
27.09.2014 10:26
Николаевич

Не верьте всему подряд http://stroytesami.com/fotopart/59.php


19.01.2014 11:07
Владимир Мишулин

Обратите внимание на немало важную деталь,требует привести законнодательство не к европейским стандартам,а к международным обязательствам Украины,чуствуете разницу.Они нам навязали обязательства и теперь диктуют условия,а ведь их законодательство так далеки от таких обязательств как гж. Ештон от добропорядочной женщины.По фейсу вино умом не блещет,и это политик высокого ранга,а какие жэ тогда середнячки,жители палаты№6,по нашему.


19.01.2014 10:53
http://vk.com/id213672778

вот смотрю на ее фото и ее глаза...Ну вот не вижу там ресурса авторитетности, опыта и интеллектуализма, что бы отваливать такие советы. Вспоминаю нашу тетю Галю из продуктового ларька с советами, какое печенье брать - тут приемлю. Но выше печенья...


19.01.2014 10:43
terekhov.i@mail.ru

Интересно, какие санкции предлагает применить Голова зовнішньополітичного відомства ЄС Кетрiн Ештон к г.Меркель за кровавый разгон мирной семи тысячной демонстрации в Гамбурге 22.12.2013 года?


19.01.2014 10:34
Владимир Павлюк

Да,власть должна остановиться наконец.


19.01.2014 10:32
Serg Kvark

ОСТАНОВИТЕСЬ! Давно не видели разбитых витрин магазинов, горящих автомобилей и взорванных домов, бегущих и плачущих женщин и детей? Поджечь ТОЛПУ легко, но некоторые государства ГОДАМИ тушат пожары гражданской войны! Из-за амбиций и желания одних и немногих получить власть, другие и большинство будут страдать! Это нам надо? Потеряем страну, потеряем родных, потеряем надежду на будущее! ОСТАНОВИТЕСЬ!


Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
0.7176 / 4.48MB / SQL:{query_count}