This version of the page http://bnk.ua/ua/golovna/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-16. The original page over time could change.
Головна сторінка - ПАТ "Банк Національний кредит"
  •  
  • Зміна адреси ПАТ "БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ" з 10-го лютого
 
 






Повідомлення про проведення відкритих електронних торгів (аукціону) та їх результати

ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» ЗДІЙСНЮЮТЬСЯ ЗА ІНДИВІДУАЛЬНИМИ ПИСЬМОВИМИ ЗВЕРНЕННЯМИ ДО ФОНДУ
 

 
ВІДПОВІДІ НА НАЙБІЛЬШ ПОШИРЕНІ ПИТАННЯ ВКЛАДНИКІВ
БЛАНК ЗАЯВИ ВКЛАДНИКА (заповняється тими вкладниками, які з якихось причин не увійшли в реєстр вкладників з гарантованими до виплат сумами; подається до ФГВФО)
«Звіт про виплати та надходження неплатоспроможного банку станом на 01.04.2017».
Інформація щодо укладених договорів ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» станом на 31.10.2016 року.
Результати інвентаризації майна банку та формування ліквідаційної маси
Інформація щодо наявних активів в ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»
Кредитний портфель банку станом на 01.05.2016 року в розрізі позичальників
«Звіт щодо реалізації активів шляхом безпосереднього та комісійного продажу Банку ПАТ "Банк Національний кредит" за період з 01.01.2016 по 31.12.2016 року»


 


ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» - БАНК, ЩО ЛІКВІДУЄТЬСЯ ФОНДОМ

 

ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» оголошує  продаж активів за зниженими цінами!
За додатковою інформацією звертатись за телефоном: (044) 359 06 44

 
Автотранспорт Нерухомість Інші ОЗ Кредити


ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» повідомляє про зміну адреси
Шановні Клієнти та Партнери,
         Повідомляємо, що з 10 лютого 2017 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» працює за фактичною адресою: м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 35, 01032.
         (Юридична адреса: 04053, м. Київ, вул. Тургенєвська, 52/58)
         В зв’язку із процесом переїзду, контактні номери телефонів буде повідомлено додатково, після підключення нових телефонних ліній.
         Уповноважена особа Фонду на здійснення ліквідації ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» Паламарчук В.В. проводить особистий прийом громадян кожного робочого четверга з 10:00 до 12:00, за попереднім записом.
         Режим роботи ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» наступний:
- понеділок - четвер: з 09:00 - 18:00;
- п’ятниця: з 09:00 - 16:45;
- обідня перерва: з 13:00 - 13:45.

Довідкова інформація за номером ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»: (044) 585-54-44.



ПРОДОВЖЕНО ЛІКВІДАЦІЮ ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»
Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 18 серпня 2016 р. № 1554 відповідно до якого продовжено строки здійснення процедури ліквідації ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» на два роки до 31 серпня 2018 року включно.
Відповідно до даного рішення продовжено повноваження ліквідатора ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» Паламарчука Віталія Віталійовича на два роки до 31 серпня 2018 року включно.
Довідкова інформація за телефонами:
«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800 308-108 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України);
ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»: (044) 359-06-44, (044) 359-04-41(факс).




ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАДОВОЛЕННЯ ВИМОГ КРЕДИТОРІВ ТРЕТЬОЇ ЧЕРГИ      
ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»
            Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) від 10.12.2015 року №285 Уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» розпочато  задоволення вимог кредиторів третьої черги,  відповідно до статті 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» - Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
           Довідкова інформація за номером ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»: (044) 500-06-90.




До уваги вкладників та кредиторів ПАТ«БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ».
Інформація щодо зміни реквізитів з 14.12.2015 року.


Шановні клієнти та кредитори!
Для забезпечення процедури ліквідації ПАТ«БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» уповноваженою особою ФГВФО на здійснення ліквідації ініційовано відкриття накопичувального рахунку неплатоспроможного банку у національній та іноземній валютах в Національному банку України. На накопичувальний рахунок банку зараховуються надходження на його користь. З цього рахунку будуть проводитися розрахунки з кредиторами та оплата витрат на здійснення процедури ліквідації.
Актуальні реквізити накопичувальних рахунків для виконання грошових/платіжних зобов’язань перед
ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»:    


•    для платежів в національній валюті:

Отримувач ПАТ«БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» (в стані припинення)
Банк отримувача Національний банк України (код банку 300001)
Рахунок отримувача в банку отримувача 32078111701026
Код отримувача за ЄДРПОУ 20057663
Призначення платежу повинно зазначатися згідно з умовами договору з банком (назва, № та дата) , в тому числі необхідно обов’язково вказати назву/ПІБ клієнта, код за ЄДРПОУ/ІПН клієнта та за що сплачується. Для погашення заборгованості за кредитними договорами в призначенні платежу зазначаються номер/номери рахунку/рахунків, на які згідно з умовами кредитного договору здійснюється погашення та деталізація призначення платежу в частині виду заборгованості (основна сума боргу, проценти, комісії, неустойка тощо).


ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗАДОВОЛЕННЯ ВИМОГ КРЕДИТОРІВ ДРУГОЇ ЧЕРГИ      
ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»


               Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ( далі - Фонд)  від 03.12.2015 року № 280 уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» розпочато  задоволення вимог кредиторів другої черги,  відповідно до статті 52 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб » -  грошові вимоги щодо заробітної плати, що виникли із зобов’язань банку перед працівниками до прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.
               Довідкова інформація за номером ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»: (044) 500-06-90.


Оголошення про затвердження реєстру акцептованих вимог кредиторів
ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»


         Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє, що керуючись частиною третьою статті 49 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» 26 листопада 2015 року виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про затвердження Реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» 
(протокол   № 275 /15).
Кредитори можуть звернутись за отриманням довідки щодо акцептування їх кредиторських вимог за адресою: 01001, м. Київ, пл. Спортивна, 3.

Довідкова інформація за номером ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»: (044) 500-06-90.

Графік роботи банку з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00 год., п'ятниця з 09:00 до 16:45 год.



 Зразки запитів доступу до публічної інформації ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ»

З метою доступу до публічної їнформації ФГВФО у ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» надаємо зразки запитів на отримання інформації відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації"для фізичних та юридичних осіб, та рекомендації (юр., фіз.) щодо їх заповнення.

Засобами електронної пошти: bank@bnk.ua
Або поштою за адресою: 01001, м.Київ, пл. Спортивна, 3

Виплати коштів вкладникам ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» здійснюються за індивідуальними письмовими зверненнями до Фонду

Відшкодування коштів вкладникам ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ», які не звернулися до банку-агента Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) в період з 03 вересня 2015 р. до 13 жовтня 2015 р. включно, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень до Фонду.

Для отримання гарантованої суми необхідно надіслати до Фонду:

- особисту заяву вкладника; Бланк заяви про виплату гарантованої суми відшкодування за вкладом у банку, що ліквідується (у форматі. doc). Заяви про виплату гарантованої суми відшкодування розглядаються у строк, що не перевищує трьох календарних місяців з дня їх отримання;

- копію паспортного документу (сторінки, що містять прізвище, ім’я, по батькові, інформацію про серію, номер, ким виданий, дату видачі, місце проживання або місце перебування);

- копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям необхідно додатково надати до Фонду копію нотаріально засвідченого свідоцтва про право на спадщину.

Для отримання коштів іншими особами за довіреністю необхідно додатково надати нотаріально засвідчену копію довіреності.

Після отримання Фондом вищезазначених документів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) буде зроблено переказ коштів і надіслано відповідне повідомлення.

Для отримання коштів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) необхідно буде звернутись до вказаного у повідомленні банку-агента з паспортом та документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер), і за необхідності, оригіналом довіреності або свідоцтва про право на спадщину.


Довідкова інформація за телефонами: