This version of the page http://www.rehau.ua/geneo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-12. The original page over time could change.
REHAU GENEO

REHAU GENEO

      Великі площі засклення та сучасний дизайн вимагають надлегких та водночас міцних матеріалів. Запозичте високі технології авіабудування для свого будинку!
      RAU-FIPRO – це високотехнологічний фіброволоконний композитний матеріал, що складається з двох різних компонентів: основного матеріалу поверхні та армуючого волокнистого матеріалу. Взаємодія цих двох продуктів надзвичайно покращує загальні властивості нового матеріалу. 
      Точно продумана конструкція рами з високотехнологічного міцного матеріалу RAU-FIPRO робить вікно REHAU GENEO легким та водночас надійним, тож майже завжди можна обійтися без сталевого армування.
      Відкривання та закривання вікна стає легким, наче дитяча гра. Високоякісна гладка поверхня профілю REHAU GENEO є стійкою до атмосферних впливів, а це значно спрощує догляд за вікном.

Система REHAU GENEO
Профіль REHAU GENEO в розрізі
Високотехнологічний композит RAU-FIPRO
Конструктивна глибина86 мм
Кількість камер6 камер
Максимальна товщина склопакету:до 53 мм
Коефіцієнт теплопередачі*U= 0,86 Вт/м²K
Коефіцієнт опору теплопередачі**R= 1,16 м²K/Вт
Звукоізоляціябез сталевого армування до Rw,P = 47 дБ;
зі склом Rw,P = 50 дБ
Зламобезпекадо класу RC3;
до класу RC2 без сталевого армування
Повітропроникністьклас 4 згідно з EN 12207
Водопроникністьдо класу 9A згідно з EN 12208
Ущільнення3 контури ущільнення з матеріалу RAU-PREN

*  Коефіцієнт теплопередачі отримано згідно протоколу випробувань ift Rosenheim № ift 402 41339/8
** Коефіцієнт опору теплопередачі отримано як величину зворотньопропорційну до коефіцієнту теплоізоляції.

Вільний вибір кольорів, форм та розмірів – безмежні можливості для архітекторів

     
      Ви належите до тих людей, хто не просто задовольняється функціональністю речей, а навіть вимагає її? Хто шукає не лише якості та відмінного дизайну, а й індивідуального стилю, який підкреслюватиме Вашу особистість?
     Тоді Ви зрозумієте, що робить вікна з профільної системи REHAU GENEO такими привабливими для архітекторів та будівельників, адже REHAU GENEO не обмежує креативність.

      Профільна система REHAU GENEO настільки гнучка, що легко дозволяє втілити в життя найскладніші ідеї без обмежень у функціональності: від максимально великих площ засклення до вікон будь-якої форми – кутастих, круглих чи неправильної форми, зі скосами у 20° та 5-мм зовнішнім радіусом для елегантного вигляду. 

      REHAU GENEO відкриває широкі можливості для Вашого креативу: з поміж понад 40 варіантів декорів та 220 кольорів Ви можете обрати свій улюблений, або ж оздобити вікна за допомогою алюмінієвих накладок.
Дізнайтесь більше про систему кольорів REHAU

Заощаджуйте до 76% енергії*

      Завдяки надзвичайно міцному волокнистому композитному матеріалу у 90% всіх випадків можна обійтись без металевого армування в рамі REHAU GENEO. Це унеможливлює утворення містків холоду, а в поєднанні з двокамерним енергозберігаючим склопакетом Ви отримаєте зразкові показники по теплоізоляції Rw до 1,67 м²K/Вт.

      Щоб вікно відповідало стандартам будинків з низьким споживанням енергії, у профілі застосовуються термовставки. Саме тому профіль REHAU GENEO офіційно сертифікований Інститутом Досліджень Енергоефективних Споруд у м. Дармштадт (Німеччина) для застосування в будинках класу passive house.
      Такі системи виведено в окрему групу REHAU GENEO PHZ.
Дізнайтесь більше, як заощадити з REHAU GENEO PHZ.
* Зниження енерговтрат на одному вікні при заміні старого дерев’яного чи металопластикового вікна 80-их років випуску (Uf = 1,9; Ug = 3,0) на вікно з профілю REHAU GENEO (Uf = 0,86; Ug = 0,5), розміри вікна 123 x 148 см.

Технологія, що зупиняє силу звуку

      Останні дослідження довели, що постійний шум не просто заважає, а може навіть зашкодити здоров'ю. Втім захистити свою оселю від щоденного стресу та шуму сьогодні простіше, ніж коли-небудь – з REHAU GENEO Ви можете так запроектувати звукоізоляцію своєї оселі, щоб Ваша індивідуальна потреба у спокої була повністю задоволена. 

      Навіть, якщо Ви живете на вулиці з інтенсивним автомобільним рухом, або неподалік аеропорту чи залізниці, або ж маєте гучне хобі – REHAU GENEO надійно захищає від небажаних шумів. Завдяки енергозберігаючому склопакету і матеріалу RAU-FIPRO, профіль REHAU GENEO відповідає актуальним будівельним показникам шумоізоляції класу 5*.

* рекомендований коефіцієнт звукоізоляції вікна (45-49 дБ), коефіцієнт звукоізоляції склопакету – 50 дБ, RwP 47 дБ

Оберіть захист за власним бажанням

Дослідження показують: витрати зайвого часу на відкривання вікон справді відлякують зловмисників. Якщо звичайне вікно відкривається за лічені секунди, то міцна конфігурація REHAU GENEO з найсучаснішою протизламною фурнітурою додасть дорогоцінних хвилин та в переважній більшості унеможливіть спроби зламу.

Навіть без застосування металевого підсилювача матеріал RAU-FIPRO настільки міцний, що всі вікна з профілю REHAU GENEO за результатами випробувань в Німецькому Інституті сертифікації „ift Rosenheim“ отримали рівень зламобезпеки класу RC 2.

При необхідності можна підвищити клас безпеки до RC 3 завдяки додатковим елементам захисту. Детальну інформацію Ви можете отримати у виробників вікон та дверей з профілю REHAU GENEO.

Дізнайтесь, де купити вікна з профілю REHAU GENEO

04.08.2016 Сертифікат REHAU Geneo Німеччина Завантаження (PDF, 999 KB)
Друк