This version of the page http://rpr.org.ua/?p=6 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-11. The original page over time could change.
Хто ми – Реанімаційний Пакет Реформ

Хто ми

Реанімаційний Пакет Реформ – найбільша коаліція провідних громадських організацій України, які об’єдналися заради того, щоби просувати та імплементувати реформи.

РПР функціонує як координаційний центр для 66-ти неурядових організацій та 23-х експертних груп, котрі розробляють, просувають і контролюють реалізацію реформ. І кількість ГО постійно збільшується.

Наше стратегічне завдання – консолідувати зусилля громадськості, зробити її суб’єктом творення політики, гарантувати якість пропонованих змін, просувати та контролювати імплементацію реформ, а також інформувати про ці трансформації українське суспільство та міжнародну спільноту.                                   

Наша мета – зробити Україну державою, в якій:

  • діє справедливе правосуддя, доброчесна економічна та політична конкуренція;
  • немає можливостей для корупції та зловживань владою;
  • кожен громадянин знає і може реалізувати свої права;
  • влада, партії, медіа, неурядові організації – ефективні і підзвітні громадськості.

Досягти цієї мети можна лише спільними зусиллями. Ми вже зуміли стати унікальною платформою, яка об’єднала найбільш фахових експертів та прогресивних громадських діячів, котрі хочуть і, головне, можуть змінити країну. І крок за кроком роблять це.

Попри шалений спротив системи, РПР уже довів свою ефективність і продовжує ставити амбітні реформаторські цілі та досягати їх.

Серед пріоритетів діяльності РПР на 2016-17 роки – сім ключових напрямків: судова і антикорупційна реформи, децентралізація, реформа публічної адміністрації та правоохоронних органів, зміна виборчого законодавства, ключові трансформації в економіці.

Крім того, ми працюємо над впровадженням якісних змін у сфері медіа, охорони здоров’я та довкілля, публічних фінансів, енергетики, електронного врядування, національної безпеки, політики національної пам’яті, науки, культури, освіти, молодіжної політики та інших.

Нам довіряє і нас підтримує міжнародна спільнота. Проте, для Реанімаційного Пакету Реформ головне – це довіра і підтримка українського суспільства, інтереси якого представляє та відстоює платформа.

Презентація про РПР.

Презентація у PDF доступна ТУТ 

Інформаційна брошура РПР