This version of the page http://ite.kspu.edu/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-11. The original page over time could change.
Новини | ITE

Мови

  • English
  • Русский
  • Українська

Архів

Вхід

  • Створити новий акаунт
  • Запитати новий пароль

Altmetric_ITE

Plum_Analytics_ITE

Корисні посилання


Херсонський державний університет
Спеціалізована вчена рада 13.00.02, 13.00.04

  • Системи комп‘ютерної математики та їх...
    86
  • СУЧАСНИЙ СТАН ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО...
    84
  • ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНФОРМАЦІЙНО-...
    79
  • МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВЕБІНАРІВ, ЯК...
    71
  • ФУНДАМЕНТАЛІЗАЦІЯ НАВЧАННЯ...
    70

спонсори

OSEF - освітній фонд Олександра Співаковського

Новини

  • warning: simplexml_load_file(http://api.vk.com/method/wall.get.xml?owner_id=-99146958) [function.simplexml-load-file]: failed to open stream: Connection refused in /home/ksuict/ite.kspu.edu/www/includes/common.inc(1695) : eval()'d code on line 7.
  • warning: simplexml_load_file() [function.simplexml-load-file]: I/O warning : failed to load external entity "http://api.vk.com/method/wall.get.xml?owner_id=-99146958" in /home/ksuict/ite.kspu.edu/www/includes/common.inc(1695) : eval()'d code on line 7.
  • warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ksuict/ite.kspu.edu/www/includes/common.inc(1695) : eval()'d code on line 11.

Шановні автори! 6.01.2014 збірник наукових праць «Інформаційні технології в освіті» отримав цифровий ідентифікатор об’єкта (DOI). А отже, вже у наступному випуску збірника кожній статті буде присвоєно власний цифровий ідентифікатор. ІTE DOI префікс - 10.14308

_____________________________________

З 10-го грудня 2013 року збірник наукових праць «Інформаційні технології в освіті» індексується Universal Impact Factor та має І2012 = 0.9601.

_____________________________________

Збірник наукових праць «Інформаційні технології в освіті» індексується Index Copernicus та входить до Master List з оцінкою 5.92. Сторінка збірника в Index Copernicus http://jml2012.indexcopernicus.com/++++,p2225,3.html

_____________________________________

Увага! У зв’язку зі зміною політики збірника відповідно до вимог міжнародних наукометричних баз даних, наразі проходить робота над формуванням нових шаблонів оформлення статей. Інформацію щодо типів статей та вимог оформлення можна переглянути на сайті збірника: http://ite.kspu.edu/article-types http://ite.kspu.edu/requirements-registration

_____________________________________

Шановні автори! Опубліковано 17- й випуск збірника наукових праць « Інформаційні технології в освіті». Для перегляду електронних версій статей перейдіть за посиланням http://www.ite.kspu.edu/issue-17 Повний перелік анотацій 17-го випуску знаходиться на сторінці http://ite.kspu.edu/issue-17/annotations

_____________________________________

З 24 жовтня 2013 року на сайті ведеться підрахунок відвідувань сторінок сайту засобами Glustr maps. Детальну інформацію щодо кількісних та географічних показників відвідування сайту можна переглянути за адресою http://www2.clustrmaps.com/ru/counter/maps.php?url=http://ite.kspu.edu/.

_____________________________________

Шановні колеги!
Просимо звернути увагу на те, що у зв'язку з редагуванням контенту сайту можливі тимчасові збої у його роботі та відображенні даних. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, редакційна колегія збірника.

_____________________________________

Шановні колеги!
Просимо звернути увагу на те, що у зв’язку з необхідністю нововведень, необхідних для просування сайту збірника наукових праць «Інформаційні технології в освіті» та його реєстрації у міжнародних реферативних базах даних, було змінено URL-адреси статей, розміщених на сайті. Відтепер вони матимуть наступний вигляд: http://ite.kspu.edu/issue-x/p-y-z, де http://ite.kspu.edu – адреса сайту, x – номер випуску, у – номер першої сторінки статті, z – номер останньої сторінки статті. З причини проведення технічних робіт можливі тимчасові збої у роботі сайту. З повагою, редакційна колегія збірника.

_____________________________________

Шановні колеги!

Просимо надсилати електронний варіант статті за адресою ikt@ksu.ks.ua. Матеріали надіслані на інші поштові скриньки до розгляду не прийматимуться.

З повагою, редакційна колегія збірника.