This version of the page http://build.kovalska.com/neruhomist/investment/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-11. The original page over time could change.
Компанія InCo Home
 
Укр Рус

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК ПАРКОВА ВЕЖА
8 квартир зі знижкою до -20% Будинок на Вірменській
Заселення у жовтні ЖК ДИНАСТІЯ
Липківського, 37г

АКЦІЇ

ЖК ПАРКОВА ВЕЖА
Останні квартири
зі знижкою до 20% Будинок на Вірменській
Квартира+компенсація
500 000 грн. ЖК ДИНАСТІЯ
Солом’янський
район
Підписатися на новини

НОВИНИ

28.04.2017 ОФІСИ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ПОЧАЛИ ПРАЦЮВАТИ ЗА НОВИМ ГРАФІКОМ 27.04.2017 ЗАПРОШУЄМО НАШИХ ІНВЕСТОРІВ ОТРИМАТИ ПРАВО ВЛАСНОСТІ В БУДИНКУ НА ВІРМЕНСЬКІЙ, 6 13.04.2017 ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ 15-17 КВІТНЯ

Компанія InCo Home (Компанія з управління активами «Інвест-Консалтинг»)

Компанія InCo Home («КУА «Інвест-Консалтинг») є одним з провідних операторів фінансового сектора ринку житлової та нежитлової нерухомості Києва. За 10 років успішної роботи компанія здобула репутацію виключно надійної та відповідальної компанії, що здійснює продаж житла покупцям, а також комплексні послуги для своїх партнерів, досягши значного зростання активів, якими вона управляє.

Бездоганна репутація, інноваційні методики і висока ефективність роботи дозволили компанії InCo Home успішно реалізувати безліч різних об'єктів на ринку житлової та нежитлової нерухомості Києва.

На сьогодні компанія InCo Home здійснює управління 12-ма пайовими та корпоративними фондами, що ще раз підтверджує той факт, що компанія має бездоганну репутацію на інвестиційному ринку України.

Сайт компанії: inco.com.ua