This version of the page http://build.kovalska.com/neruhomist/buiding_complex/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-11. The original page over time could change.
Будівельний комплекс
 
Укр Рус

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК ПАРКОВА ВЕЖА
8 квартир зі знижкою до -20% Будинок на Вірменській
Заселення у жовтні ЖК ДИНАСТІЯ
Липківського, 37г

АКЦІЇ

ЖК ПАРКОВА ВЕЖА
Останні квартири
зі знижкою до 20% Будинок на Вірменській
Квартира+компенсація
500 000 грн. ЖК ДИНАСТІЯ
Солом’янський
район
Підписатися на новини

НОВИНИ

28.04.2017 ОФІСИ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ПОЧАЛИ ПРАЦЮВАТИ ЗА НОВИМ ГРАФІКОМ 27.04.2017 ЗАПРОШУЄМО НАШИХ ІНВЕСТОРІВ ОТРИМАТИ ПРАВО ВЛАСНОСТІ В БУДИНКУ НА ВІРМЕНСЬКІЙ, 6 13.04.2017 ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ 15-17 КВІТНЯ

Будівельний комплекс

Будівельний комплекс ПБГ "Ковальська" створений у 2002 р. і входить до чільної десятки забудовників столиці. На рахунку компанії вже житлові, адміністративні, промислові та інші будівлі, більше 6 500 введених в експлуатацію квартир площею більше 520 000 кв. м. Досвід команди фахівців "Нерухомості від Ковальської" та використання власних будівельних матеріалів дозволяють завершувати об’єкти вчасно та якісно.

"Нерухомість від Ковальської" - це єдина цілісна структура із підприємств та підрозділів, що спеціалізується на виконанні різних етапів будівництва. Компанія надає повний спектр послуг: від розробки проектів, фінансування будівництва, опорядження та експлуатації новобудов до продажу та післяпродажного обслуговування.

Команда фахівців "Ковальської" здатна виконувати завдання будь-якої складності, про що свідчить масштабна забудова мікрорайону Осокорки-Північні та висотне будівництво - найвищий в Україні житловий будинок на 36 поверхів.

Із 2011 р. "Нерухомість від Ковальської" втілює проект "Зелений острів" - на сьогодні це два житлово-офісних комплекси стандарту "комфорт-клас" по вул. Сікорського. Розташовані по сусідству із парком "Нивки", поруч зі станцією метро та проспектом Перемоги, комплекси "Зелений острів" презентують новий стандарт нерухомості, розроблений фахівцями "Ковальської". Комфорт-клас – це закрита прибудинкова територія із дитячим та спортивним майданчиком, підземний паркінг, сучасні матеріали і технології будівництва, інженерні системи та обладнання, продумана внутрішня інфраст руктура, нові стандарти експлуатації та сервісу. А найголовніше - просторі квартири із комфортними плануваннями, зручним розташуванням, збалансованою площею кімнат, кухні, коридорів, балконів.

У 2012 році на честь 10-річчя діяльності "Нерухомості від Ковальської" розпочала будівництво 20-го в своїй історії житлового комплексу "Ювілейний" на проспекті Бажана.

Ці та інші проекти "Ковальська" завершує в чітко встановлені терміни або навіть випереджаючи їх. Таку можливість надає використання будівельних матеріалів власного виробництва ТМ "Бетон від Ковальської", Siltek, "Авеню" та "Авеню Декор". Замкнутий цикл "від Ковальської" - це власні виробничі ресурси: гранітний кар’єр, бетонні заводи, виробничі лінії, транспортні засоби, спеціальне будівельне обладнання та інноваційні розробки. А найголовніше - високопрофесійні менеджери та спеціалісти будівельної індустрії, які працюють на всіх рівнях та в усіх підрозділах "Нерухомості від Ковальської".