This version of the page http://www.ukrsibbank.com/news/tymchasova_nedostupnist/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-10. The original page over time could change.
Тимчасова недоступність сервісів у зв'язку із оновленням програмного забезпечення
 

Тимчасова недоступність сервісів у зв'язку із оновленням програмного забезпечення


17.11.2016

Шановні клієнти!

Для підвищення рівня надійності та стабільності роботи сервісів банку, ми запланували оновлення програмного забезпечення.

Звертаємо вашу увагу, що у період з 10:00 до 10:30 19.11.2016, операції з картками, зняття та поповнення готівки в банкоматах будуть тимчасово недоступні.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.


Для довідки:


АТ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com / www.my.ukrsibbank.com) засновано у 1990 році у Харкові. За цей час банк пройшов стрімкий шлях від регіонального банку до національного лідера та члена однієї з найбільших світових банківських груп. Регіональна мережа налічує більше 400 відділень, банкоматна мережа – більше 1100 АТМ. UKRSIBBANK обслуговує більше 2,4 млн клієнтів.

З 2006 року основним партнером UKRSIBBANK є міжнародна фінансова група BNP Paribas. Інтеграція до групи компаній BNP Paribas відкрила УкрСиббанку нові можливості: причетність до світового бренду, використання прогресивного міжнародного досвіду та інтегрованої бізнес-моделі, перехід на нові стандарти менеджменту. Групі BNP Paribas належить 59,99% акцій UKRSIBBANK, 40% акцій володіє Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР).

АТ «УкрСиббанк» має банківську ліцензію НБУ № 75 від 05.10.2011 на право надання банківських послуг.


BNP Paribas (www.group.bnpparibas) - світовий лідер ринку фінансових послуг, найбільша міжнародна фінансова група з двохсотлітньою історією. Присутня у 75 країнах світу, налічує 189 тисяч працівників, обслуговує 27 млн клієнтів та 1 млн підприємців у 6800 відділеннях.

BNP Paribas посідає ключові позиції у двох основних напрямках діяльності: Роздрібні банківські послуги і Корпоративні та інвестиційні банківські послуги. У сфері роздрібних банківських послуг Група має 4 внутрішніх ринки: Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. Банк розвиває інтегровану бізнес-модель роздрібного бізнесу в Східній Європі, країнах Середземноморського басейну, Туреччині, а також має велику мережу банківських відділень на заході США. У сфері Корпоративних і інвестиційних банківських послуг та інвестиційних рішень BNP Paribas також займає провідні позиції в Європі, має міцне становище на ринках Південної та Північної Америки, а також стійкий динамічний бізнес в Азії.

Група BNP Paribas відзначена цілою плеядою престижних міжнародних нагород, серед яких титул «Найкращий банк світу (World's Best Bank)» від Euromoney Awards for Excellence 2016. 

 

Прес-служба АТ «УкрСиббанк»:

04070, Київ, вул. Андріївська 2/12, +38 (044) 201 22 71, press@ukrsibbank.com

Ольга Клименко, +38 067 531 02 98, olha.v.klymenko@ukrsibbank.com



> Возврат к списку