This version of the page http://build.kovalska.com/apartment/garden/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-10. The original page over time could change.
Garden City Residence
 
Укр Рус

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК ПАРКОВА ВЕЖА
8 квартир зі знижкою до -20% Будинок на Вірменській
Заселення у жовтні ЖК ДИНАСТІЯ
Липківського, 37г

КОМЕРЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ

ПАРКОМІСЦЕ
від 8 200 грн/м² ОФІС
від 17 000 грн/м² СТУДІЯ
від 16 000 грн/м²
Підписатися на новини

НОВИНИ

28.04.2017 ОФІСИ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ПОЧАЛИ ПРАЦЮВАТИ ЗА НОВИМ ГРАФІКОМ 27.04.2017 ЗАПРОШУЄМО НАШИХ ІНВЕСТОРІВ ОТРИМАТИ ПРАВО ВЛАСНОСТІ В БУДИНКУ НА ВІРМЕНСЬКІЙ, 6 13.04.2017 ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ 15-17 КВІТНЯ

Житлова нерухомість

Повернутися до списку
Garden City Residence
Завершення
будівництва
Введений
garden-city.com.ua
м. Київ,
вул. Златоустівська, 30 а

АКЦІЇ

ЖК ПАРКОВА ВЕЖА
Останні квартири
зі знижкою до 20% Будинок на Вірменській
Квартира+компенсація
500 000 грн. ЖК ДИНАСТІЯ
Солом’янський
район

Далеко від турбот, в центрі столиці 

Garden City Residence – нерухомість для життя в центрі столиці. Резиденція розташована в затишній частині вулиці Златоустівській, яка віддалена від галасливих проспектів Перемоги та Чорновола. Поруч зосереджені найкращі дитячі сади і школи, лікувальні установи, бізнес центри, торгово-розважальні комплекси, ресторани, готелі світового класу - Hilton, Radisson Blu, Ibis та паркові зони.  

The green. The best. The only one. 

Київ активно і щільно забудовується, все менше залишається парків і скверів. При цьому, стрімкий ритм життя в мегаполісі призводить до того, що сучасна людина втрачає зв'язок з природою, яка наповнює її життєвою енергією. Натхненні традиціями європейських садів та східної філософії, творці комплексу Garden City Residence прагнули поєднати ритм життя мегаполісу з прагненням жити в оточенні справжньої природи. Кожна деталь в комплексі відповідає за підтримання комфортного, затишного і гармонійного образу життя його мешканців. Завдяки ретельно підібраному озелененню житловий комплекс і його прибудинкова територія нагадують квітучий сад, оазис свіжості і натхнення посеред міської суєти і турбот. Жителю Garden City Residence, щоб задовольнити своє прагнення до природи, не обов'язково залишати межі комплексу. Адже тут у нього свій власний сад на даху, у дворі і в кожній деталі інтер'єру. Особливою гордістю проекту стала власна простора відкрита тераса на даху будинку. Територія площею понад 200 кв. м оформлена в стилі міського саду, де майбутні мешканці зможуть насолоджуватися панорамою міста, зустрічати світанки і відпочивати з друзями. Garden City Residence - це європейська якість, екологічність і високі стандарти життя. Це життя класу Garden. Так прийнято жити в Європі. 

Філософія стилю та природного затишку у кожній деталі 

Garden City Residence відрізняють високі естетичні та будівельні стандарти: у проекті застосовані найякісніші будівельні матеріали, ефективні сучасні технології та розумні рішення. У будинку всього 64 комфортні квартири площею від 45 до 103 кв. м спроектовані відповідно до потреб і способом життя сучасної людини.

Garden City Residence - це життя класу Garden. Так прийнято жити в Європі.

Галерея

 
 

Хід будівництва