This version of the page http://www.allianz.ua/ua/strahovanie-imushchestva (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-10. The original page over time could change.
Виды страхования для корпоративных клиентов - СК Allianz Украина
  • › Русский
  • › English
  • › Головна
+380 800 500 727
(Безкоштовно з усіх телефонів у межах України)

Страхування майна

Один непередбачуваний випадок може підірвати фінансовий стан навіть найуспішнішого підприємства та звести нанівець багаторічну плідну працю. У сучасному світі страхування є одним з найефективніших інструментів захисту від несподіваних витрат.

Страхування майна юридичних осіб

Allianz Україна відшкодує ваші витрати на відновлення втраченого майна і покриє збитки підприємства, викликані перервою в діяльності компанії через пошкодження застрахованого майна.

» Детальніше
Страхування машин і технологічного устаткування від поломок

Поломки є основним ризиком для машин і технологічного устаткування. Серед їх наслідків – не лише незаплановані витрати на усунення несправностей, але й досить часто неможливість продовжувати роботу над тим чи іншим проектом до закінчення ремонту.

» Детальніше
Страхування електронного обладнання

Сучасні компанії витрачають на електронне обладнання значні кошти, адже воно є невід’ємною складовою багатьох бізнес-процесів.

» Детальніше
Страхування будівельної техніки

Будівельна техніка використовується в жорстких умовах і зберігається переважно на відкритих майданчиках, де наражається на ризик пошкоджень, наприклад, внаслідок стихійного лиха чи випадковостей під час будівництва.

» Детальніше
Страхування збитків від перерв у виробничій діяльності

Пошкодження, загибель чи втрата майна компанії можуть призвести до часткової або навіть повної зупинки її діяльності.

» Детальніше
Страхування будівельно-монтажних робіт

В Allianz Україна будівельно-монтажні організації можуть застрахувати ризики, які виникають на всіх етапах їх діяльності: від моменту розвантаження матеріалів на будівельному майданчику і до завершення періоду післяпускових гарантійних зобов’язань.

» Детальніше

Скористайтесь перевагами страхування в Allianz:

  1. Стабільність і надійність, забезпечені об’ємом страхових резервів компанії, перестраховим захистом, унікальним досвідом і професіоналізмом співробітників.
  2. Ємність договорів облігаторного перестрахування, укладених з одним із лідерів міжнародного перестрахового ринку Allianz SE, складає 600 млн грн за програмою перестрахування майнових та технічних ризиків. 
  3. Рейтинги фінансової стійкості Allianz SE – АА за версією Standard and Poor’s та Аа3 за версією Moody’s.
  4. Оперативність при узгодженні умов та укладанні договору страхування.
  5. Допомога в оцінці ступеню ризику та у виборі страхових програм, які максимально задовольнять індивідуальні потреби кожного клієнта.
  6. Гнучка система тарифів і знижок, які враховують особливості діяльності клієнта та інші чинники, що мають істотне значення для визначення ступеню ризику.
  • Страхування майна
  • Страхування вантажів
  • Страхування відповідальності
  • Обов’язкові види страхування
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Повідомити про
страховий випадок

 

 

 

Страхування авто
або майна:

0 800 500 727
+380 44 459 00 51

Адреса для документів:

doc@allianz.ua

© Allianz 2017. Всі права захищено.