This version of the page http://np.pl.ua/2012/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-09. The original page over time could change.
2012 - Новини Полтавщини
Skip to content
Ви тут:

Мер Полтави купив за півтисячі картину й віддав гроші на лікування дитини

Полтавський міський голова Олександр Мамай долучився до акції Товариства «Червоного хреста» «Діти-дітям». Її організували у Полтавському міському багатопрофільному ліцеї № 1. Мамай придбав там картину, виготовлену руками дітей, за 500 грн. Зібрані на акції кошти підуть на лікування хворої полтавки.

Детальніше
Спорт 

На всеукраїнському турнірі з тхеквондо в Полтаві перемогли господарі

Полтавська команда тхеквондистів зайняла І місце на відкритому турнірі з тхеквондо (ВТФ) «Olympic star». Як ми вже повідомляли, у турнірі взяли участь спортсмени-юнаки 2000-2002 року народження, кадети – 1998-2000 та юніори 1995-1998  різних вагових категорій. Змагалися близько 400 тхеквондистів. Більш докладно про результати читайте тут.

Детальніше
Знай Наших! Спорт 

Полтавський спортсмен-тхеквондист переміг у Міжнародному турнірі з тхеквондо

Полтавський спортсмен Роман Маслак виграв чотири поєдинки на Міжнародному турнірі класу “А” «UkraineOpenCup 2012» у Харкові. Про це він повідомив Новинам Полтавщини. Дві перемоги були достроковими. Полтавець став заслуженим чемпіоном турніру та виконав норматив «мастер спорту міжнародного класу». Турнір такого  класу провели  в Україні вперше. На нього з’їхались понад півтисячі спортсменів. Це  25 команд з Росії, Латвії, Біларусії, Естонії, Азербайджану та Молдови. Полтаву представляли тхеквондисти з ДЮСШ «Юність-1» під керівництвом Юрія Шавиро та  Михайла Шамян. Загалом полтавські спортсмени вибороли 7 нагород. Роман  займається тхеквондо  вже 6 років. Як розповів батько…

Детальніше
Спорт 

400 спортсменів з усієї України змагатимуться в тхеквондо в Полтаві

20 команд, у складі яких 400 спортсменів змагатимуться сьогодні з тхеквондо у Полтаві в СК УМВС «Динамо». Відкриють чемпіонат о 10.00 год. Організувала захід Федерація тхеквондо ВТФ Полтавської області за сприяння Федерації тхеквондо ВТФ України та управління з питань фізичної культури і спорту Полтавської ОДА. “Такі заходи мають на меті популяризувати цей олімпійський вид спорту та залучити якнайширше коло молодих людей до здорового способу життя, тому влада активно їх підтримує”, – зазначив заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко.  

Детальніше
Спорт 

У Дніпродзержинську полтавські тхеквондисти здобули медалі

Днями пройшов 10-й ювілейний турнір з тхеквондо ВТФ «Золотий Даянг» серед всіх вікових категорій. У турнірі взяли участь 360 спортсменів з 21 команди 9-ти областей України (Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Кіровоградської, Херсонської, Хмельницької, Київської, Луганської та Полтавської). Як повідомили в Полтавській міській раді, Полтаву представляли вихованці ДЮСШ «Юність-1» ФСТ «Україна» президента Полтавської федерації тхеквондо ВТФ Юрія Шавиро та тренерів Михайла Шамяна і Дмитра Моєсеєнко. Для декого з них цей турнір був першим за межами Полтави. Тільки завдяки нашим чемпіонам Полтавська збірна виборола 3 загальнокомандне місце, адже підрахунок балів рахувався перш за…

Детальніше