• UA
  • EN
  • RU

ПРЕС-ЦЕНТР

  • НОВИНИ
  • БЮРО В ЗМІ
  • ПУБЛІКАЦІЇ
  • НОВИНИ ПРАВА
  • КОНТАКТИ ПРЕС-СЛУЖБИ
НОВИНИ
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
30 листопада 2015

Гліб Бялий названий одним з кращих експертів у сфері міжнародної торгівлі та митного права в Україні за версією Who's Who Legal

Гліб Бялий, партнер, керівник практики міжнародного торгового та митного права ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна, названий одним з кращих юристів України у сфері міжнародної торгівлі та митного права за версією міжнародного видання Who's Who Legal: Trade & Customs 2015.

23 листопада 2015

Маркіяна Ключковського обрано членом Правління Української Арбітражної Асоціації

Маркіяна Ключковського, партнера практики міжнародних арбітражних і судових спорів ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна, обрано членом Правління Української Арбітражної Асоціації («Асоціація»). 16 листопада 2015 року на Загальних Зборах Асоціації затверджено результати електронного опитування, метою якого було формування нового складу Правління, що складається з 9 представників Асоціації.

22 жовтня 2015

International Tax Review World Tax 2016 відзначає податкову практику ЄПАП Україна серед кращих в Україні

ЄПАП Україна, ексклюзивний представник в Україні найбільшої міжнародної мережі податкових консультантів Taxand, в черговий раз отримало високі рекомендації нещодавно опублікованого рейтингу World Tax 2016 міжнародного довідника International Tax Review.

16 жовтня 2015

IFLR 1000 рекомендує ЄПАП Україна у сфері корпоративного та фінансового права

За результатами нещодавно опублікованого рейтингу IFLR1000 2016 ЄПАП Україна вкотре визнано серед кращих юридичних фірм України у сферах банківського та фінансового права, злиттів і поглинань/корпоративного права. Довідник підкреслює «значний досвід Бюро у сфері супроводу транскордонних угод», окремо відзначаючи партнерів Оксану Ільченко та Романа Степаненко в якості провідних експертів у відповідних галузях права.

01 жовтня 2015

ЄПАП Україна консультує Nokia з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України на придбання Alcatel-Lucent

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником Nokia Corporation («Nokia») з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України на придбання Alcatel-Lucent. Сума угоди склала 15,6 мільярда євро.

01 жовтня 2015

ЄПАП Україна входить до числа 100 кращих юридичних фірм світу у сфері міжнародного корпоративного комплаєнсу за версією Global Investigations Review

Global Investigations Review (GIR) завершило незалежне дослідження в категорії «Міжнародний корпоративний комплаєнс», за результатами якого ЄПАП Україна увійшло до рейтингу 100 провідних світових юридичних фірм у галузі виявлення ризиків недотримання вимог законодавства та взаємодії з державними органами.

24 вересня 2015

Сергій Гребенюк переобраний очільником Відділення АПУ в м. Києві на другий термін

Сергій Гребенюк, адвокат, радник та співкерівник практики кримінального права ЄПАП Україна, переобраний очільником Відділення Асоціації правників України (АПУ) в м. Києві на другий дворічний термін.

04 вересня 2015

Сергій Свириба визнаний серед світових лідерів у сфері повернення активів за версією Who's Who Legal

Сергій Свириба, керуючий партнер, керівник міжнародної арбітражної та судової практики ЄПАП Україна, визнаний одним з двох кращих юристів України у сфері повернення активів за версією міжнародного видання Who's Who Legal: Asset Recovery 2015.

21 серпня 2015

ЄПАП Україна – офіційний юридичний партнер IFA Україна

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна стало офіційний юридичним партнером українського відділення Міжнародної податкової асоціації (International Fiscal Association, IFA).

29 липня 2015

ЄПАП Україна консультує одного з провідних світових виробників програмного забезпечення з питань трудового права

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна виступає юридичним радником свого давнього клієнта - одного з провідних світових виробників програмного забезпечення, з питань трудового та імміграційного права, а також з регуляторних питань, пов'язаних з діяльністю компанії в Україні.

16 липня 2015

ЄПАП Україна консультує одного зі світових лідерів у сфері інформаційних технологій з питань корпоративного права

ЄПАП Україна виступає юридичним радником одного зі світових лідерів у сфері інформаційних технологій з питань трудового та комерційного права, пов'язаних з діяльністю компанії в Україні, а також консультує щодо дотримання вимог законодавства.

07 липня 2015

Гліб Бялий призначений партнером ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна з радістю повідомляє про призначення Гліба Бялого на посаду партнера з 1 липня 2015 року. Таким чином, кількість партнерів в Україні збільшилась до 6, а загальна кількість партнерів досягла 32. Після вступу на посаду партнера Гліб продовжить працювати в якості співкерівника судової практики, а також керівника практики міжнародного торгового та митного права ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна.

01 липня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна серед лідерів щорічного дослідження «Вибір клієнта. ТОП-100 найкращих юристів України 2015»

26 червня 2015 року було оприлюднено результати другого етапу рейтингу «Вибір клієнта. ТОП-100 найкращих юристів України 2015» видання «Юридична газета». Цього року 9 юристів і партнерів ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» Україна отримали індивідуальне визнання у 12 галузях права. Бюро увійшло до трійки лідерів серед юридичних фірм України за кількістю юристів, відзначених виданням.

23 червня 2015

ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна консультує Kemira Oyi з питань придбання підрозділу хімікатів для целюлозної промисловості компанії AkzoNobel

ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна виступило юридичним радником компанії Kemira Oyi з питань отримання дозволу Антимонопольного комітету України на придбання підрозділу хімікатів для целюлозної промисловості та функціональних хімікатів компанії AkzoNobel, найбільшого в світі виробника фарб, покриттів і хімікатів спеціального призначення. Угода, анонсована в липні минулого року, завершилася у травні 2015 року. Сума угоди склала 152 мільйони євро.

18 червня 2015

IFLR1000 2015 рекомендує ЮБ «Єгоров, Пугинскій, Афанасьєв і партнери» Україна в галузі енергетики та інфраструктури

Міжнародний юридичний довідник IFLR1000 2015 рекомендує ЮБ «Єгоров, Пугинський, Афанасьєв і партнери» Україна в галузі енергетики та інфраструктури, відзначаючи співкерівників практики, партнерів Маркіяна Ключковського та Романа Степаненко за «досвід супроводу проектів у сфері енергетики».

  • 1
  • 2
  • 3