This version of the page http://www.bizreliz.com/gurman/Page-5.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-08. The original page over time could change.
Гурман | Page 5

Гурман

Нові традиції споживання коктейлів

Слідуючи актуальним тенденціям на світовому коньячному ринку, коньячний бренд «Шустов» створює нові традиції споживання благородних напоїв.

Довгий час вважалося, що коньяк не прийнятно змішувати з іншими інгредієнтами. Уперше ці засади було підірвано близько двох століть тому в США. Тоді відвідувачі американських барів почали додавати в коньяк трохи рому, щоб отримати коктейль з незвичайним смаком. З часом ця мода досягла Європи, в тому числі і Франціїбатьківщини коньяку. Сьогодні французи люблять експериментувати і пити коньяк з соками, настоянками, сиропами.

 

Бар-менеджер Олег Якобенко зазначає, що коньякне найпоширеніша тема в світовій міксології, хоча і дуже благодатна. Експерт зазначає, що коньяки різних років витримки значно розширюють поле для творчості. Сьогодні Олег Якобенко демонструє свої напрацювання в цій сфері у виїзному барі «Шустов» на Фестивалях вуличної їжі. Основу коньячної карти складають твісти, тобто інтерпретації знаменитих класичних коктейлів, а також fresh market mixology. «Ми робимо наголос на hand-made, самі настоюємо коньяк на червоних ягодах, виготовляємо в домашніх умовах настоянки і сиропи для коктейлів», – зазначає Олег.

 

Коктейльна карта коньячного бару «Шустов» складена так, щоб задіяти різні смакові рецептори. Відвідувачі можуть спробувати один з шести авторських коктейлів. Найпопулярніша позиція в коньячному барі – Brandy Fix з коньяком «Шустов», соком лайма, ананасовим сиропом, сиропом Демерара і лікером Chartreuse, в міру солодкий і з кислинкою. У якості ідеального аперитиву тут рекомендують Berry Sour з коньяком «Шустов» на червоних ягодах, лимонним фрешем, білком і біттером Ангостура. Чоловікам в барі радять спробувати Metropolitan – це варіація популярного «Манхеттена» на основі коньяку «Шустов», Cinzano 1757, сиропу і біттера Ангостура. У Chocolate biscuit, окрім коньяку, додають кавовий і какао-лікери, в Horse's Neck – імбирний ель і біттер Ангостура. Також в меню є багатокомпонентний коктейль Brandy Crustaдо коньяку в ньому додають ще п'ять інгредієнтів, в тому числі Orange Curacao, Maraschino, апельсиновий біттер.

 

 

Продегустуватиавторські коктейлі від коньячного бару «Шустов» можна буде на черговому Фестивалі вуличної їжі, який відбудеться 11-13 вересня. А поки що спробувати себе в ролі автора коньячних коктейлів може кожен бажаючийвзявши участь у проекті «Шустов DJ BAR» на DJ FM. Слухачам радіостанції пропонують надсилати в редакцію рецепти своїх коктейлів на основі шустівських коньяків. Рецепти зачитуються в ефірі п'ятничного вечірнього шоу, а автори найкращих міксів отримують призи від бренду «Шустов».

«Розвиваючи коньячну коктейльну культуру, ми створюємо нові традиції, – зазначає Жанна Нікітіна, керівник коньячного напрямку холдингу Global Spirits (ТМ «Шустов»). – Ми прагнемо зробити такий традиційний напій як коньяк зрозумілим і цікавим широкій аудиторії. І, звичайно ж, подарувати неймовірні смакові враження шанувальникам справжніх коньяків».

У Києві - новий МакДональдз

4 серпня 2015 року було відкрито новий київський заклад МакДональдз за адресою: вул. Гната Юри, 13.

В ресторані одночасно зможуть відпочивати понад 250 гостей, адже у залі передбачено близько 170 місць для відвідувачів, а тераса розрахована ще на 80 місць. Загальна площа закладу складає близько 500 м.кв.

У новому МакДональдз функціонує сучасна кімната для проведення дитячих днів народження, розрахована на 12 дітей. Оформлення закладу виконано у спеціально розробленому для ресторанів мережі МакДональдз стилі MiniMax.

У закладі працюватиме близько 100працівників. Щодня з 6:00до 22:00 команда ресторану зможе обслуговувати понад 3500гостей.

Ресторан оснащено сучасним обладнанням, зокрема, потужною системою вентиляції з рекупіратором, що дозволить в зимовий період заощаджувати до 40% теплоносія, отриманого від міста.

«Ми пишаємося тим, що, незважаючи на непросту економічну ситуацію, МакДональдз в Україні продовжує розвивається: ми відкриваємо нові заклади і створюємо робочі місця. МакДональдз на вул. Гната Юри – це вже другий заклад, який ми відкриваємо у 2015 році. Інвестиції у його відкриття склали понад 28 млн. грн.», – прокоментував генеральний директор МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський

Кулинарный проект с квасом

«Квас Тарас Белый» совместно с известным гастрономическим колумнистом и кулинарным ТВ-экспертом Сергеем Калининым представляют проект «Смакує з Квас Тарас», в ходе которого участники смогут не только познакомиться с полезными рецептами, но и принять участие в розыгрыше ценных подарков.

В период с 20 июля по 23 августа на сайте  kvastaras.com.ua Сергей Калинин еженедельно будет презентовать авторский кулинарный видео-рецепт на основе «Кваса Тараса Белого». Каждый посетитель сайта сможет расширить свои кулинарные познания, посмотрев, как легко и вкусно можно приготовить эти блюда. Многие думают, что квас подходит только для приготовления окрошки и редко используется для создания других блюд. Сергей Калинин и «Квас Тарас» развеят этот миф! Квас может стать прекрасной основой для приготовления как летних супов, так и блюд из мяса/птицы/рыбы, оригинальных коктейлей, десертов и даже выпечки

«Квас Тарас Белый» предлагает всем желающим присоединиться к кулинарному проекту и принять участие в акции «Смакує з Квас Тарас». Для этого необходимо придумать свой собственный кулинарный рецепт на основе «Кваса Тараса Белого», поделиться им на сайте kvastaras.com.uaв рубрике недели и таким образом стать участником розыгрыша ценных и практичных подарков. Еженедельно среди всех рецептов будут разыгрываться мультифункциональные блендеры. Также еженедельно три участника, чьи рецепты окажутся самыми популярными по результатам голосования на сайте, получат в подарок  квас. А по окончанию проведения акции* будет определен главный победитель, которому достанется кухонный комбайн.

Напомним, что «Квас Тарас Белый» – новинка этого года. Это натуральный безалкогольный напиток,который способен порадовать не только приятным вкусом, но и спасти от жары, подарив порцию невероятной свежести и ощущение прохлады. «Квас Тарас Белый» имеет легкий, приятный вкус с небольшой кислинкой, которая добавляет особой пикантности.

Андрей Отрощенко, вице-президент по маркетингу компании Carlsberg Ukraine: «Когда температура воздуха зашкаливает и нет возможности вырваться на природу, порой хочется хоть на миг почувствовать долгожданную прохладу. И кто как не «Квас Тарас Белый» сможет идеально справиться с этой задачей. Ведь именно эта новинка великолепно подходит не только для утоления жажды, но и для приготовления легких и освежающих летних блюд. Именно поэтому мы решили порадовать всех любителей «Кваса Тараса Белого» познавательным и вкусным проектом».

 

*Акция действует с 20.07 по 23.08 2015 года включительно на територии Украины, за исключением временно оккупированных територий и територий, на которых проводится антитеррористическая операция. Организатор – ПАО «Карлсберг Украина». Подробные условия и официальные правила акции на сайте kvastaras.com.ua.

Staropramen запрошує... поїсти

13 та 14 червня у Києві на арт-заводі «Платформа» (парковка «Даринок», вул. Біломорська, ) відбудеться одинадцятий Фестиваль Вуличної Їжі за підтримки Staropramen!

У літню спеку втамуйте спрагу пивом Staropramen та насолодіться смачною їжою! Спробуйте уху по-угорськи «Халаслі», китайські вонтони з тигровою креветкою та не проходьте повз ніжні макаруни! Також візьміть участь у Staropramen Awardsпроголосуйте за свій улюблений заклад на фестивалі. На вході за кожен придбаний бокал Staropramen ви отримаєте пивну кришечку, за допомогою якої зможете проголосувати за вподобаний вами заклад. Переможця буде оголошено 14 червня на головній сцені фестивалю!

М’який збалансований смак із легкою хмельовою гірчинкою та відмінним хмельовим ароматом празького пива в світі №1 Staropramen стане гармонійним додатком до їжі на фестивалі та допоможе вам із легкістю перенести спеку!

Визначатимуть кращий ресторан

Stella Artois та Дмитро Борисов складуть рейтинг ресторанів, де найкраще вміють подавати пиво

Кращий ресторан за версією Stella Artois буде обраний в 2 етапи. Першийекспертна оцінка, визначення шорт-листа. Другийголосування користувачів на сайті www.stella-artois.com.ua.

Шорт-лист рейтингу складений спільно із запрошеним експертом Дмитром Борисовим, ресторатором та головою журі міжнародного конкурсу барменів World Draught Masters в Україні.

У рейтинг увійшли ресторани та бари Україні, де, крім іншого, виконується обов'язкова умова - кожен келих Stella Artois наливається належним чином, з дотриманням легендарних «9 золотих правил розливу». Стиль, атмосфера закладу та майстерність розливу пива — в кращому ресторані України все має бути на вищому рівні.

Дмитро Борисов, ресторатор, експерт рейтингу:«Після суддівства міжнародного конкурсу барменів в Україні я дуже перейнявся ритуалом правильної подачі пива. На своєму досвіді я переконався кожен крок, кожна деталь у всьому, що ти робиш, має величезне значення. Тому, працюючи над складанням рейтингу, я приділяв велику увагу деталям та «непомітним» дрібницям кожного закладу».

Спеціально для нового рейтингу ресторанів створено відео, в якому Віталій Ісаков, кращий бармен України за версією World Draught Masters 2014 року, демонструє Дмитру Борисову дев'ять легендарних правил розливу Stella Artois.

Обирати заклади, які увійшли в шорт-лист, будуть самі відвідувачі за допомогою голосування на сайті www.stella-artois.com.ua. Найактивніші учасники голосування отримають гарантовані подарунки: фірмовий келих або ящик пива Stella Artois, а також візьмуть участь у розіграші подорожі до Лондона на легендарний міжнародний конкурс барменів World Draught Masters.

Крім цього, заклади, що беруть участь у рейтингу «Вибір Stella Artois», дарують своїм гостям «Щасливі години», протягом яких можна миттєво виграти другий келих Stella Artois. Також відвідувачі можуть виграти сертифікат на 500 грн на вишукану вечерю в кращому закладі України. Для цього необхідно зробити селфі з келихом Stella Artois та опублікувати фотографію в Instagram з хештегом #сhoiceofstellaartois.

Дізнатися більше про проект «Вибір Stella Artois» можна на сайті stella-artois.com.ua. 

Держава

  • Співпраця Європарламенту і ВРУ
  • Створено Міжнародну Раду Палат
  • Перше рішення суду ООН
  • Український форум бізнесу

Соцiум

  • Знищення Білокузьминівських скель
  • Мини-пробег для начинающих
  • Церемонія нагородження "Людина року-2016"
  • Футболістів одягнуть у JOMA

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 4.5.2017 II Енергетичний Конгрес: 30.05.2017
  • 4.5.2017 У метро з карткою і
  • 26.4.2017 Итоги
  • 22.4.2017 Кросы для модели Канье
  • 22.4.2017 Четвертий Київський
  • 12.4.2017 Открылся монобрендовый магазин Mi
  • 19.4.2017 Новий термінал аеропорту
  • 12.4.2017 Дальнейшее расширение
  • 10.4.2017 Мини-пробег для начинающих
  • 7.4.2017 Galaxy S8 -смартфон без
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені