This version of the page http://www.bizreliz.com/gurman/Page-21.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-08. The original page over time could change.
Гурман | Page 21

Гурман

За популярністю другий у світі

МакДональдз на київському вокзалі став другим за популярністю у світі.
Заклад МакДональдз, розташований у Києві на Вокзальній площіпосів друге місце серед 33 000 МакДональдз у світі за кількістю відвідувачів. За 2011 рік тут виконали 2 мільйони 455 тисяч 280 замовлень, що на 171 881 замовлення більше, ніж за 2010 рік.

Ще дев’ять українських МакДональдз увійшли у топ-100 найпопулярніших у світі. Заклад біля метро Лук`янівська посів 11 місце, на Хрещатику – 17, на Севастопольській площі - 58, біля метро Мінська - 64, на Позняках – 91, на Дерибасівській площі в Одесі - 95 місце.  

Заклад на Вокзальній площі стає рекордсменом вже 6 років поспіль. З 2006 року він регулярно входить до п`ятірки найвідвідуваніших МакДональдз у світі. Минулого року закладу вдалося вперше посісти третю сходинку, а за результатами 2011 р. він піднявся на другу позицію у рейтингу.

Такі значні результати стали можливими завдяки роботі злагодженої команди співробітників. На сьогоднішній день у закладі на Вокзальній площі працює більше 230 чоловік під керівництвом досвідченого директора Андрія Парінова.

Як і в минулому році, очолює список найвідвідуваніших МакДональдз заклад, що розташований у Москві, на Пушкінській площі. Третє місце зайняв заклад, який знаходиться у Мюнхені, четвертена Арбаті у Москві, а на п’ятому місці - бразильський МакДональдз. Таким чином, цього року український МакДональдз випередив заклад з Мюнхена, який минулого року посідав другу сходинку рейтингу.
 

На День Святого Валентина

 Сеть ресторанов "Козырная карта" начала акцию ко Дню Святого Валентина. Ее победитель получит романтические выходные для двоих в Арт-отеле "Баккара".


Возможность выиграть романтический выходной для двоих в Арт-отеле «Баккара» – такой шанс предоставляется всем активным пользователям социальных сетей и кулинарного сайта Козырная Еда. Для этого необходимо сделать три несложных шага:
1. Стать поклонником страницы Козырной Еды в сети Facebook;
2. Опубликовать на стене Козырной Еды фото своей второй половинки, занятой приготовлением еды;
3.  Собрать наибольшее количество «like» к своей фотографии до 13 февраля включительно.

Ведь разве можно поздравить вторую половинку более романтично, чем уикендом в номере Арт-отеля «Баккара»?
 

Плани МакДональдз на 2012

 «МакДональдз Юкрейн» у 2012 році планує відкрити три нових заклади та провести ремоделінг у 8 існуючих. Також компанія має намір продовжувати розвиток мережі McCafe. Загалом у 2012 році компанія планує інвестувати у розвиток мережі понад 200 млн. грн.

Платформою для зростання у 2012 році мають стати результати, досягнуті у 2011. Минулого року компанія відкрила один новий заклад у Києві, на проспекті Палладіна. Він відразу став одним із улюблених місць відпочинку мешканців району та гостей міста, що дозволило йому у перший же рік роботи посісти 13 місце серед закладів мережі в Україні за кількістю відвідувачів. Також у 2011 році компанія продовжила оновлювати існуючі заклади. Всього протягом року ще 6 закладів мережі презентували відвідувачам оновлений дизайн, що відповідає останнім світовим тенденціям у оформленні інтер’єрів.

В рамках стратегічного плану розвитку МакДональдз у сегменті кави у 2011 році компанія почала розвивати в Україні проект McCafe. Перша з кав’ярень, де відвідувачам пропонують широкий асортимент преміальної кави та свіжої випічки, відкрилася у закладі біля м. Лукьянівська в Києві у лютому 2011. Всього протягом року в Україні відкрилося 7 McCafe – 4 у Києві та по одному у Львові, Одесі та Дніпропетровську.

Значні зусилля компанія докладає також в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012тм. Як офіційний партнер першості МакДональдз пропагує здоровий спосіб життя та спонукає батьків проводити більше часу зі своїми дітьми. Для досягнення цієї мети у квітні 2011 року мережа анонсувала початок кампанії «Супроводжуй футболістів на УЄФА ЄВРО 2012тм». Вона дасть змогу 222 дітям з усієї України вивести на поле зірок європейського футболу перед початком матчів. Наразі заявки на участь у програмі подали вже понад 40 тисяч українських сімей, серед яких уже відібрано 64 переможці.

Загалом у 2011 році компанія обслужила більше 82 мільйонів відвідувачів. 99% із них заявили, що задоволені рівнем сервісу. Така плідна праця дозволила компанії зробити значний внесок у розвиток місцевих громад та держави в цілому. Так, у 2011 році у бюджети всіх рівнів компанія перерахувала близько 300 млн. грн. у вигляді різних податків та зборів.

«МакДональдз є відповідальним корпоративним громадянином, який уважно прислухається до потреб суспільства, держави та наших відвідувачів. Бізнес компанії в Україні зорієнтований на досягнення довгострокових цілей. Саме тому ми активно інвестуємо у розвиток мережі та персоналу. У 2012 році ми плануємо відкрити 3 нових заклади, а також провести ремоделінги 8 існуючих. На наших відвідувачів чекатимуть цікаві акції та ініціативи, пов’язані із УЄФА ЄВРО 2012 тм, Олімпійськими іграми, а також традиційно якісні і смачні страви та гостинне обслуговування», - зазначив Іан Борден, генеральний директор «МакДональдз Юкрейн».
 

Где выгодно открывать отели?

Выгоднее всего открывать отели в Израиле и Лондоне...


Украинские инвесторы заинтересованы в открытии отелей за границей. Об этом в интервью порталу «Hoteldeluxes.com» заявила генеральный директор «Vertex Hotel Group» («Президент Отель», «Лондонская», «Бристоль») Ирина Пшенная. Она отметила, что если бы была возможность инвестировать средства в проекты в других странах мира, выбор пал бы на Израиль и Великобританию.
«Если говорить о других странах, то это Израиль, где успешными будут отели практически любого сегмента и во всех крупных городах. Также привлекательна столица ВеликобританииЛондон. Это тоже беспроигрышный вариант», — подчеркнула она.
 

Відкриється паб "Білий лев"

На початку лютого 2012 року в старовинній частині Львова (вул. Л. Українки, 15) відкриється новий заклад для поціновувачів якісного пива – паб «Білий Лев». Бар стилізовано під класичну європейську пивну, головною прикрасою якого є найбільша в Україні статуя білого лева заввишки майже 3 метри. Її створив тандем митців: скульптор, Василь Здреник та консультант, Володимир Цісарик.

«Білий Лев» – це двоповерховий пивний ресторан із 4 залами, який готовий прийняти понад 120 гостей. Інтер’єр пабу оформлений в стилістиці класичних європейських закладів в декорі яких переважає дерево. Гості закладу можуть послухати живу музику, яку кожного вечора презентує місцевий джаз-бенд. Вимогливі шанувальники бурштинового напою зможуть повністю задовольнити свої смакові потреби завдяки представленій пивній карті, яка налічує понад 20 сортів зі всієї Європи із них 7 видів розливного пива. Серед яких ірландські марки Guinness та Kilkenny, німецький пілзнер Warsteiner, російська «Балтика», українські «Славутич», а також усі сорти ТМ «Львівське» та, зокрема, новий «Львівське Білий Лев», який і надихнув засновників на назву для нового пивного ресторану. У меню пабу буде представлений широкий вибір пивних закусок та традиційна  українська кухня.

Відкриття закладу реалізується за підтримки ТМ «Львівське».

Андрій Кобзарьов, регіональний менеджер Західного регіону Carlsberg Ukraine: «На мою думку, туристи, які планують відвідати Львів у найближчий час або під час проведення ЄВРО 2012, зацікавляться пивним рестораном «Білий Лев». Адже він виконаний згідно найкращих європейських стандартів. Гості нашого міста оцінять ту атмосферу справжньої пивної культури, яка традиційно панує у Львові і тепер майстерно передана у новому ресторані, який названий, між іншим, на честь нового сорту ТМ «Львівське Білий Лев».
 

Держава

  • Співпраця Європарламенту і ВРУ
  • Створено Міжнародну Раду Палат
  • Перше рішення суду ООН
  • Український форум бізнесу

Соцiум

  • Знищення Білокузьминівських скель
  • Мини-пробег для начинающих
  • Церемонія нагородження "Людина року-2016"
  • Футболістів одягнуть у JOMA

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 4.5.2017 II Енергетичний Конгрес: 30.05.2017
  • 4.5.2017 У метро з карткою і
  • 26.4.2017 Итоги
  • 22.4.2017 Кросы для модели Канье
  • 22.4.2017 Четвертий Київський
  • 12.4.2017 Открылся монобрендовый магазин Mi
  • 19.4.2017 Новий термінал аеропорту
  • 12.4.2017 Дальнейшее расширение
  • 10.4.2017 Мини-пробег для начинающих
  • 7.4.2017 Galaxy S8 -смартфон без
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені