This version of the page http://www.bitrix24.ua/world/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-08. The original page over time could change.
Бітрікс24: Бітрікс24 у світі
Главная страница
  • Що це?
  • Можливості
  • Ціни
  • Застосунки
  • Партнери
  • Підтримка

Бітрікс24 у світі

«Бітрікс24» — міжнародний проект, який успішно працює у багатьох регіонах і країнах. Будь-який клієнт має змогу самостійно обрати домен, у якому бажає зареєструвати свій портал «Бітрікс24». Кожен з них має деякі особливості, на які потрібно звернути увагу.

www.bitrix24.com

Сервіс для користувачів з усього світу. Сервери розташовані в американських дата-центрах Amazon. Сплата послуг у американських доларах. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.de

Сервіс для користувачів з Німеччини. Сервери розташовані в європейських дата-центрах Amazon (Німеччина). Сплата послуг у євро. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.fr

Сервіс для користувачів з Німеччини. Сервери розташовані в європейських дата-центрах Amazon (Німеччина). Сплата послуг у євро. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.eu

Сервіс для користувачів з Європи. Сервери розташовані в європейських дата-центрах Amazon (Німеччина). Сплата послуг в євро. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.ua

Сервіс для користувачів з України. Сервери розташовані в європейських дата-центрах Amazon (Німеччина). Сплата послуг у гривні. Українські форми документів, інтеграція с українськими конфігураціями 1С. Можливість підключення телефонії в 11 містах Украіни (спільний проект з компанією «Київстар»).

www.bitrix24.ru

Сервіс для користувачів з Російської Федерації. Відповідно до вимог Закону № 242-ФЗ персональні дані «Бітрікс24», створені в зоні .ru, розміщені в датацентрах на території Росії. Сплата послуг у російських рублях. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.by

Сервіс для користувачів з Білорусі. Відповідно до вимог Указу Президента Республіки Білорусь №60 «Про заходи щодо вдосконалення використання національного сегменту мережі Інтернет» робота сервісу здійснюється з використанням інформаційних мереж, систем і ресурсів національного сегменту мережі Інтернет, розміщених на території Республіки Білорусь і зареєстрованих у встановленому порядку.
Сплата послуг у білоруських рублях через мережу партнерів та дистриб'юторів. На жаль, на даний час підключення телефонії неможливе.

www.bitrix24.kz

Сервіс для користувачів з Казахстану. Сплата послуг у тенге. На жаль, на даний час підключення телефонії неможливе.

www.bitrix24.com.br

Сервіс для користувачів з Бразилії. Сервери розташовані в американських дата-центрах Amazon. Сплата послуг у бразильських реалах. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.cn

Сервіс для користувачів з Китаю. Сервери розташовані в американських дата-центрах Amazon. Сплата послуг у юанях. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.es

Сервіс для користувачів з іспаномовних регіонів. Сервери розташовані в американських дата-центрах Amazon. Сплата послуг у американських доларах. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

www.bitrix24.in

Сервіс для користувачів з Індії. Сервери розташовані в американських дата-центрах Amazon. Сплата послуг у рупіях. Можливість підключення телефонії з номерами у 53 країнах світу.

Знайдіть «Бітрікс24» поруч з вами

Інтерактивна карта компаній, які працюють з «Бітрікс24» просто зараз. Поруч з вами та в найрізноманітніших містах світу.
Відкрити карту