Індивідуальний розвиток Бізнес Воркшопи Життя лідерів Можливості Освітні ініціативи

Відкрито набір на Future Leaders Programme (Sales&Marketing)

Ти лідер? Мрієш про стрімку кар’єру у великій міжнародній компанії? Готовий до цікавих та нелегких випробувань? Відчуваєш необхідність зробити власний внесок у розвиток галузі охорони здоров’я? Тоді тобі на Future Leaders Programme.

Компанія GSK за підтримки Newbreed Young Talents рада оголосити про набір на Future Leaders Programme за напрямками маркетинг та продажі. В тебе є унікальна можливість стати піонером проекту, адже він запускається вперше на території України!

Мета Future Leaders Programme досить прозора – підготувати майбутніх лідерів бізнесу вже сьогодні: як лідерів в рамках бізнесу компанії, так і у власній професійній сфері. Це означає, що за 2 роки ти зможеш пройти шлях від випускника до менеджера комерційного відділу компанії GSK в Україні. Для цього компанія готова тобі запропонувати унікальну структуровану програму навчання, комфортні умови для різнобічного професійного розвитку, досвід та можливості для досягнення найбільшого успіху в твоєму житті.

GSK – одна з провідних світових фармацевтичних компаній зі штаб-квартирою у Лондоні (Великобританія). Компанія працює в сфері охорони здоров’я по всьому світу, а саме:

 займається науковими дослідженнями та розробками;

 виробляє лікарські препарати для лікування таких захворювань, як астма, вірусні та інфекційні захворювання, психічні розлади, діабет;

 є лідером у галузі розробки та виробництва вакцин та в розробці нових підходів до лікування хронічних захворювань людини.

Компанія GSK в Україні успішно працює та динамічно розвивається в сучасному конкурентному середовищі вже більше 20 років. Висококваліфіковані співробітники компанії працюють задля досягнення поставленої мети – підвищувати якість життя, щоб люди – могли робити більше, почувати себе краще та жити довше.

Future Leaders Programme – це:

 2 роки роботи в Києві – в Центральному офісі компанії в Україні та польова робота;

 ротація серед 4-х відділів компанії ( по 6 місяців у кожному відділі);

 відділи, що беруть участь у програмі – маркетинг,продажі та інші некомерційні відділи;

 професійний розвиток міжнародного рівня;

 раннє стрімке кар’єрне зростання;

 постійні виклики;

 практичний різносторонній досвід;

 корпоративне навчання та коучінг;

 конкурентноспроможна стартова заробітна плата;

 можливість подальшого працевлаштування.

Старт програми – жовтень 2015 року. Критерії відбору на Future Leaders Programme :

 студент останнього курсу будь-якого ВНЗ України або випускник 2014-2015 років;

 знання англійської мови на рівні не нижче Intermediate;

 наявність посвідчення водія та стажу керування автомобілем;

 готовність працювати повний робочий день;

 бажання зробити внесок у розвиток фармацевтичної галузі України;

 лідерські якості, комунікабельність, проактивність, бажання вчитись та розвиватись, орієнтація на результат, вміння взаємодіяти з командою.

Прийом заявок для участі у відборі на Future Leaders Programme вже відкрито і триватиме до 20 серпня 2015 року.

В рамках набору на Future Leaders Programme компанією GSK разом з Newbreed Young Talents буде організований семінар «Career in Pharma: sales & marketing» для студентів останніх курсів та випускників 2014 року. В рамках заходу на студентів очікує:

 знайомство з ТОП-менеджерами компанії GSK в Україні, які познайомлять учасників із цікавинками фармацевтичної галузі України, поділяться власними історіями успіху та із задоволенням нададуть відповіді на будь-які запитання;

 захоплююча вікторина;

 бізнес-гра з продажу та маркетингу за участі представників компанії GSK.

В тебе буде унікальна можливість незабутньо провести час пліч-о-пліч з лідером фармацевтичного ринку України. Ця зустріч запам’ятається тобі надовго, просто повір та приходь!

Дата проведення: 16 липня 2015 року.

Місце проведення: КНЕУ ім. В. Гетьмана за адресою м. Київ, проспект Перемоги, 54/1.

Початок о 15:00

Реєстрація на семінар. Попередня реєстрація є обов’язковою.

Приєднуйся до груп Newbreed в соціальних мережах та слідкуй за новинами: Facebook та VKontakte.

GSK JCI JCI Youth leader Leaders Programme. Newbreed Programme кар'єра лідерство маркетинг працевлаштування продажі розвиток

Залишити коментар X