Індивідуальний розвиток Бізнес Життя лідерів Конференції та форуми Лідерство Можливості

Freelance & Remote Work Conference #2

3 вересня в Харкові відбудеся Freelance & Remote Work Conference #2, присвячена амбіціям та реаліям вітчизняного фрілансу.

Кращі фахівці своїх сфер фрілансу приїдуть до Fabrika.space, щоб поділітися досвідом, робочими та тревел лайфхаками, розповісти як у конкретних нішах відбувається процес ціноутворення та пошук клієнтів; про налагодження робочих процесів; як працювати з віддаленими командами і в них; як хакнути власну продуктивність і підняти її на більш високий рівень; як продавати себе так, щоб від клієнтів доводилось відбиватися.

Детальніше про программу та спікерів конференції Freelance & Remote Work #2 ви можете дізнатися тут:

В рамках Freelance & Remote Work Conference #2 Катерина Божкова – Country Manager @ Upwork та Пилип Духлий – засновник групи beFree, популяризатор фрилансу, учасник групи PayPal for Ukraine Initiative, проведуть семінар-інтенсив на тему “Як заробляти на фрілансі”.

Ви можете придбати подвійний квиток “семінар + конференція” зі знижкою тут.

Вартість квитків: від 350 грн.

Коли: 3 вересня з 10:00 до 17:00.

Де: Fabrika.space, вул. Благовіщенська, 1, м. Харків.

 

 

 

Events ua Freelance JCI Youth jci youth киев PayPal for Ukraine бизнес мероприятия бизнес мероприятия в Харькове конференція по фрілансу події Харкова семінар-інтенсив по фрілансу фріланс як заробляти на фрілансі як працювати дистанційно як працювати та подорожувати

Залишити коментар X