This version of the page http://cv.vj.ua/faq (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-30. The original page over time could change.
«cv.vj.ua» Чернівці

×
Ты вже проголосував за цей відгук
Нагору


Часті питання і міфи про сайт

Сайт

  • 1. Що таке Вихідний?
  • 2. У яких ще містах є «Вихідний»?
  • 3. Як додати заклад / афішу / акцію?
  • 4. Як залишити відгук?
  • 5. Навіщо потрібно реєструватися?
  • 6. Що таке «Мої вихідні», за що мені їх нараховують і що з ними робити?
  • 7. Що таке «Вибране»?
  • 8. Як голосувати за заклад?
  • 9. Як я можу дізнаватися про найцікавіші події, не заходячи на сайт?
  • 10. Як підписатися на e-mail розсилку?
  • 11. Що таке стрічка новин та де її можна побачити?

Додаток

  • 1. У вас є додаток для iPhone і Android?
  • 2. Воно безкоштовне?

Міфи



Сайт

1. Що таке Вихідний?

«Вихідний» - це розважальний проект, у якому є зручна афіша твого рідного міста, власна дисконтна програма і цікавий блог.

2. У яких ще містах є «Вихідний»?

«Вихідний» вже працює в трьох країнах. В Україні він запущений у Дніпропетровську, Києві, Запоріжжі, Харкові, Донецьку, в Росії - в Ростові-на-Дону та Челябінську, у Швейцарії - в Женеві.

3. Як додати заклад / подію / пам'ятку?

Якщо хочеш додати цікаве місце або подію на сайт - авторизуйся і заповни форму на сайті. Ми все перевіримо і подамо інформацію на сайт або зв'яжемося з тобою, щоб уточнити її. Якщо хочеш додати новий заклад - можеш скористатися такою ж формою або просто написати нам про це на [email protected], [email protected], ми миттєво зв'яжемося з тобою.

Якщо хочеш додати новий заклад - можеш скористатися такою ж формою або просто написати нам про це на [email protected] - ми зв'яжемося з тобою миттєво.

4. Як залишити відгук?

Усі відгуки на сайті залишають реальні люди. Ми хочемо, щоб з кожним автором відгуку можна було легко зв'язатися та уточнити додаткову інформацію. Тому відгуки можуть залишати тільки зареєстровані на сайті користувачі. Щоб зареєструватися - зайди на сайт через одну із соцмереж (Вконтакте або Facebook).

5. Навіщо потрібно реєструватися?

Зареєстровані користувачі мають можливість залишати відгуки про події та заклади, можуть голосувати і підписуватися на заклади, щоб бути завжди в курсі останніх подій та акцій своїх улюблених закладів. Крім цього, після реєстрації отримуватимеш особливі бали - «вихідні». У тебе також з'явиться можливість користуватися додатковими функціями сайту (такими як нагадування СМС про майбутню подію).

6. Що таке «Мої вихідні», за що мені їх нараховують і що з ними робити?

«Вихідні» - це бали, які можна обміняти на квитки, запрошення і подарунки від партнерів проекту. Крім цього, ти можеш розраховуватися ними за різні додаткові функції на сайті.

Вихідні тобі даються за:

  • - реєстрацію на сайті (8 вихідних) *,
  • - за кожного запрошеного товариша (5 вихідних),
  • - за кожен лайк твого відгуку (1 вихідний),
  • - за щоденне відвідування сайту (по 1-му вихідному в день),
  • - за активацію картки на сайті (10 вихідних) *.

* Ці бонуси нараховуються з 1го квітня 2013

7. Що таке «Обране»?

Обране - це список твоїх улюблених закладів і подій. Для того щоб додати заклад або подію в обране, натисни на кнопку «Додати до обраного» на сторінці закладу під його фотографією.

8. Як голосувати за заклад?

Для того щоб проголосувати за заклад, авторизуйтесь на сайті. Після цього, натисніть на відповідну зірочку під фотографією закладу на сторінці закладу. Голосувати декілька разів не можна.

9. Як я можу дізнаватися про найцікавіші події, не заходячи на сайт?

Про найцікавіші події ми повідомляємо по щосереди в нашій щотижневій email-розсилці, а також в нашій групі Вконтакті

10. Як підписатися на e-mail розсилку?

Для цього перейди на cv.vj.ua/digest введи свій e-mail і натисни підписатися.

11. Що таке стрічка новин та де її можна побачити?

Стрічка новин - це стрічка подій і заходів закладів, які ти додав до вибраного, а також нових коментарів та активності твоїх друзів з соцмереж, які теж користуються Вихідним.

Щоб подивитися стрічку новин, авторизуйтесь на сайті і натисни на своє ім'я. У випадаючому меню появиться вкладка «Стрічка новин».

Додаток.

1. У вас є додаток для iPhone і Android?

Так, для обох ОС. Додаток містить інформацію про кіносеанси і повний список закладів, в яких діє карта. Завантажити їх можна безпосередньо з AppStore або Google Play, а на сайті є зручний перехід з cv.vj.ua/app

2. Він безкоштовний?

Так, обидва додатки безкоштовні.

Міфи

1. Картка працює тільки у вихідні.

Картка працює кожен день, коли працює заклад. Картка називається «Вихідний» тільки тому, що так називається проект і ніяк не прив'язана до вихідних днів - суботи чи неділі.

2. Заклади не знають, що у них працює картка "Вихідний".

З усіма закладами-партнерами, в яких працює картка, підписаний договір про надання знижки в будь-який час усім власникам картки “Вихідний”. Іноді виникають проблеми з новими офіціантами, які ще просто не знають умов співпраці - у цьому випадку необхідно просто попросити їх уточнити в адміністрації або просто зв'язатися з нами - ми все зробимо самі.

3. Проект новий і картка перестане працювати через місяць.

Карта була запущена 1 березня 2012 року і стабільно працює, а кількість нових партнерів з кожним днем ​​тільки збільшується.

4. Мені здається цією карткою ніхто не користується.

На даний момент (1 травня 2014 року) в Україні нараховується 15 000 власників карт Вихідного, і з кожним днем ​​це число збільшується.

5. Всі відгуки куплені і не правдиві.

Відгуки відображають суб'єктивну думку їх автора і ніякого відношення до адміністрації не мають. Ми спеціально зробили можливість залишати відгуки на сайті тільки тим користувачам, які авторизувалися через одну із соцмереж для того, щоб можна було зв'язатися з кожним автором відгуку та переконатися, що це реальна людина і реальний відгук.

Зв'язок з адміністрацією проекту?

З нами можна зв'язатися будь-яким зручним для тебе способом:

  • Телефоны: +38 050 648-85-16, +38 0372 904-104
  • Почта: [email protected], [email protected]