This version of the page http://www.blagovest.ua/uk/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-30. The original page over time could change.
Новини нерухомості - Агентство нерухомості Благовіст, Київ

Новини

Кожної п'ятниці «Благовіст» запрошує на Дні відкритих дверей!

Ми бажаємо познайомити кожного, хто стоїть перед складним вибором професії і працевлаштування, з нашою Компанією і професією ріелтор! Для цього кожної п'ятниці відбуватимуться Дні відкритих дверей!

Вибір особняків для купівлі в Києві став меншим

У Києві за останні три місяці вибір приватних будинків для покупки став скромнішим, а в передмісті столиці пропозиція за цей же період зросла.

Під Києвом особняки дешевшають більш стрімко, ніж у столиці

Впродовж першого кварталу поточного року приватні будинки в Києві втратили в ціні 0,5%, а в передмісті столиці – 1,4%. При цьому, є райони (як в Києві, так і сусідні з ним в області), де середня вартість котеджів зросла.

Структура пропозиції новобудов у Києві змніюється плавно

У структурі пропозиції первинного житла в Києві переважають новобудови економ-класу – 37%. Частка новобудов комфорт-класу – 26%, бізнес-класу – 25%, преміум-класу – 12% від загальної кількості. Про це у своєму звіті про ринок новобудов Києва за підсумками березня повідомили аналітики ІАП «Столична нерухомість».

За місяць пропозиція на вторинному ринку квартир Києва виросла на 5%

Кількість виставлених на продаж квартир на вторинному ринку житлової нерухомості Києва за місяць зросла на 4,9% і склала 22 тис. 391 об'єкт. Обсяг пропозиції виріс в загальній площі на 5,1%, в доларовому вираженні – на 4,9%. Про це у своєму огляді ринкової ситуації за підсумками березня повідомили аналітики ІАП «Столична нерухомість».

Ціни на квартири у новобудовах Києва ростуть повільно

У березні 2017 року середня вартість виставлених на продаж квартир на первинному ринку житлової нерухомості Києва становила 23 тис. 339 грн. за кв. м, що вище за показники лютого лише на 0,1%.

В березні найвідчутніше подешевшали однокімнатні квартири

За підсумками березня 2017 року, в порівнянні з лютим, середня вартість вторинного житла в Києві знизилася на 0,7% до 1 тис. 268 дол. за кв. м (± 1,6%).

Впродовж березня в Києві було проведено 322 операції з оренди нерухомості

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, в березні поточного року було проведено 322 операції з оренди нерухомості в Києві. Це на 2,2% більше, ніж минулого місяця, при цьому рівень витрат на оренду виріс на 6,3%, склавши 193 тис. 864 дол.*

У березні рівень капіталовкладень у нерухомість Києва склав 19 млн. 512 тис. дол. США

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, впродовж березня 2017 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 19 млн. 512 тис. дол. США*, що на 13,5% нижче за показники лютого 2017 року.

Процес реєстрації щойно збудованої нерухомості спростили

З 15 березня 2017 року зареєструвати речові права на новозбудовану та реконструйовану нерухомість стало зручніше. Відпала необхідність подання державному реєстратору документа, що свідчить про введення об'єкта в експлуатацію, достатньо лише повідомити його номер.

Конкурсна комісія готується обрати начальника для київського БТІ

Департамент комунальної власності Києва оголосив про створення конкурсної комісії, яка обиратиме нового керівника Київського міського бюро технічної інвентаризації.

Впродовж лютого в Києві було підписано 315 договорів оренди нерухомості

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової в лютому поточного року агентством було проведено 315 угод з оренди нерухомості в Києві. Це на 25% більше, ніж минулого місяця, при цьому рівень витрат на оренду виріс на 3,5%, склавши 182 тис. 375 дол.*

В лютому рівень капіталовкладень у нерухомість Києва склав 22 млн. 556 тис. дол. США

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, впродовж лютого 2017 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 22 млн. 556 тис. дол. США, що на 35% вище за показники січня 2017 року.

Впродовж січня в Києві було підписано 253 договори оренди нерухомості

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової в січні поточного року агентством було проведено 253 угоди з оренди нерухомості в Києві.

У січні рівень капіталовкладень у нерухомість Києва склав 16 млн. 700 тис. дол. США

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, впродовж січня 2017 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 16 млн. 700 тис. дол. США.

Впродовж грудня у Києві підписано 321 договір оренди нерухомості

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової в грудні поточного року агентством була проведена 321 операція з оренди нерухомості в Києві. Це на 12,3% менше, ніж минулого місяця, при цьому рівень витрат на оренду знизився на 6%, склавши 201 тис. дол.*

В грудні рівень капіталовкладень в нерухомість Києва склав 22 млн. 919 тис. дол. США

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, впродовж грудня 2016 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 22 млн. 919 тис. дол. США, що на 2% нижче за показники листопада. Кількість угод знизилася на 2,5%.

З Новим роком!

Дорогі друзі! Від щирого серця вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Будьте щасливі і успішні в новому році. Нехай всі плани стануть реальністю і в кожній справі супроводжують удача і везіння. Нехай життя з кожним днем наповнюється радістю та натхненням. Колектив АН «Благовіст»

У листопаді рівень капіталовкладень в нерухомість Києва склав 23 млн. 385 тис. дол. США

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, впродовж листопада 2016 року обсяг капіталовкладень у нерухомість Києва склав 23 млн. 385 тис. дол. США, що на 4,2% вище за показники жовтня.

Впродовж листопада у Києві було підписано 366 договорів оренди нерухомості

За інформацією Генерального директора АН «Благовіст» (м. Київ) Галини Мельникової, у листопаді поточного року агентством було проведено 366 угод з оренди нерухомості в Києві. Це на 63% більше, ніж минулого місяця, при цьому рівень витрат на оренду виріс на 33%, склавши 214 тис. дол.*

Зворотній зв`язок
Відгуки та пропозиції: feedback@blagovist.ua
Комерційні пропозиції: reklama@blagovist.ua
Прес-служба: press@blagovist.ua
Редактор сайту: webeditor@blagovist.ua
Інформаційно-довідкова служба та перевірка повноважень консультантів:
Канал АН Благовіст на