This version of the page http://www.arkada.ua/ua/fiz/23944/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-30. The original page over time could change.
Дитячі програми – ПАТ АКБ «АРКАДА»
  • Головна сторінка
  • Про банк
  • Прес-центр
  • Контакти
  • Інформація для депонентів Депозитарної установи /акціонерів
Eng Укр
тел. (044) 254-22-22

Дитячі програми

Версія для друку
Головна
Фізичним особам
Дитячі програми

ДИТЯЧІ ПРОГРАМИ ПАТ АКБ «АРКАДА»

Діти - найцінніше у нашому житті. Всі батьки мріють, щоб їх дитина була щасливою, ніколи не терпіла нестатків.

Безперечно, і Ви турбуєтесь про свою дитину, бажаєте, щоб у неї була хороша освіта і, відповідно, перспективна професія, і щоб не було стільки фінансових проблем, скільки мали Ви самі у молодості. А ще думаєте про те, що було б непогано подбати про квартиру, машину, якось налагодити добробут молодої сім'ї.., Та на все це потрібні гроші, і чималі. Де їх взяти?

Ми пропонуємо Вам ще з дитинства Вашого малюка поступово накопичувати кошти на рахунку у банку.

Як це зробити? Все просто — прийти до банку та відкрити рахунок на ім'я Вашої дитини.

Будь-який громадянин України може відкрити на ім’я дитини рахунок за програмою «Житло до повноліття» або рахунок у дитячому фонді банківського управління.

ПРОГРАМА «ЖИТЛО ДО ПОВНОЛІТТЯ»

Ви маєте чудову нагоду забезпечити майбутнє маленького громадянина та укласти на його ім'я договір банківського вкладу за програмою «Житло до повноліття» (до досягнення ним 16-ти років).

Для відкриття рахунку та укладання договору необхідно мати:

  • дійсний паспорт громадянина України та оригінал документу, виданого контролюючим органом, що засвідчує реєстрацію фізичної особи в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;
  • свідоцтво про народження дитини та документ, виданий контролюючим органом, що засвідчує реєстрацію дитини в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (оригінали). Якщо вік дитини становить від 14 років до банку необхідно подати паспорт (або його нотаріально завірену копію).

Вносити кошти на рахунок може будь-хто, навіть не батьки. Це дає можливість бабусям та дідусям потурбуватися про своїх онуків, яких вони так люблять. А ще вклад до повноліття може бути гарним подарунком до дня народження!

Внески приймаються у національній валюті України, їх розмір не має обмежень. Поповнювати рахунок можна як готівкою, так і шляхом безготівкових перерахувань.

На внесені кошти банк щомісяця нараховує проценти та зараховує їх на поповнення рахунку.

Проценти нараховуються за плаваючою відсотковою ставкою, яка розраховується як облікова ставка Національного банку України + 2% .

Після настання повноліття (18-ти років) дитина особисто зможе отримати кошти, що знаходяться на рахунку, або дію договору буде продовжено ще на 2 роки.

Отримати кошти з рахунку до досягнення 18-річного віку можливо тільки шляхом дострокового розірвання договору законними представниками дитини (батьками, усиновителями, опікунами чи піклувальниками) за згодою органу опіки та піклування. У цьому випадку проценти будуть перераховані за мінімальною відсотковою ставкою згідно умов договору.

Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та отримав Свідоцтво № 1!

З 01.08.2015 року плата за довідку про підтвердження залишків коштів за договором банківського вкладу за програмою «Житло до повноліття» складає 35 грн.

  • розрахунок суми вкладу при щомісячному поповненні
  • розрахунок суми вкладу при щорічному поповненні

ДИТЯЧИЙ ФОНД БАНКІВСЬКОГО УПРАВЛІННЯ


Дитячий фонд банківського управління (дитячий ФБУ) створено відповідно до Закону України «Про проведення експерименту в житловому будівництві на базі холдингової компанії «Київміськбуд» від 20.04.2000 року №1674-ІІІ з метою накопичення коштів на рахунках учасників Дитячого ФБУ та їх подальшого цільового використання.

Рахунок відкривається на ім'я малолітньої дитини (до 13-ти з половиною  років) на підставі визнання платником  Правил дитячого ФБУ, які є публічною пропозицією. Для відкриття рахунку необхідно мати:

  • дійсний паспорт громадянина України та оригінал документу, виданого контролюючим органом, що засвідчує реєстрацію фізичної особи в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;
  • свідоцтво про народження дитини та документ, виданий контролюючим органом, що засвідчує реєстрацію дитини в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (оригінали).

Розмір як першого, так і подальших внесків не має жодних обмежень. Періодичність поповнень рахунку кожний визначає самостійно.

Цей рахунок має цільове призначення та дозволяє Вашій дитині скористатися накопиченою сумою вже з 14-річного віку – для оплати навчання, а з 18-ти років – як на оплату навчання, так і на придбання чи оренду житла, або на інвестування його будівництва. Цільові виплати здійснюються тільки шляхом безготівкових перерахувань

Зняти кошти з рахунку учасника дитячого ФБУ готівкою можливо тільки при достроковому розірванні договору довірчого управління на умовах, визначених Правилами дитячого ФБУ.

Внески приймаються у національній валюті України, їх розмір не має обмежень. Поповнювати рахунок можна як готівковим, так і безготівковим розрахунком.

Кошти учасників дитячого ФБУ спрямовуються виключно на придбання іпотечних цінних паперів, надійність яких забезпечена довгостроковими кредитами, наданими під заставу нерухомості. Отримані за іпотечними цінними паперами доходи, Банк розподіляє між учасниками дитячого ФБУ.

Банком розроблено ефективну та прозору систему управління коштами учасників дитячого ФБУ та їх захисту від знецінення, втрат та інших ризиків.

З 01.08.2015 року плата за довідку, що не передбачена Правилами дитячого ФБУ,  складає 35 грн.

 

Ми впевнені, що з нашою допомогою Ваша дитина матиме всі можливості гідно розпочати доросле життя.