Події

Інформаційні заходи від Представництва ЄС в Ужгороді та Мукачевому

25-27 квітня в Ужгороді та Мукачеві пройдуть інформаційні заходи Представництва ЄС: тренінг з написання заявок на гранти, дискусії та обговорення, вікторини.

«Як написати грантову заявку на конкурси ЄС?» – тренінг від Представництва Європейського Союзу в Україні

25 квітня в Ужгороді навчайтесь писати грантові заявки для проектів ЄС, а також дізнавайтесь про поточні програми Європейського Союзу, на які можна подаватись

“Як вийти на ринки ЄС: можливості, шляхи, інструменти” – дискусія для бізнесу від Представництва ЄС в Ужгороді

25 квітня в Ужгороді пройде дискусія для представників бізнесу, експертів з питань торгівлі та всіх охочих. Долучайтесь до обговорення можливостей виходу українських підприємців на європейські ринки.

«Освітні програми ЄС: можливості для студентів та викладачів», – лекція-дискусія в Ужгороді

26 квітня в Ужгороді запрошуємо студентів, викладачів, науковців та всіх охочих приєднатись до зустрічі-дискусії щодо освітніх програм ЄС

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Хмельницькому та Кам’янець-Подільському

19-21 квітня інформаційні заходи Представництва ЄС пройдуть у Хмельницькому та Кам'янці-Подільському. Беріть участь у дискусіях, зустрічах, тренінгах та вікторинах

«Як написати грантову заявку на конкурси ЄС?» – тренінг від Представництва Європейського Союзу в Україні

20 квітня у Хмельницькому приєднуйтесь до тренінгу з написання грантових заявок для проектів Європейського Союзу. Участь у зустрічі безкоштовна.

Парламентарів навчатимуть основам цифрової безпеки під час дводенного тренінгу

26-27 квітня пройде тренінг з цифрової безпеки. Запрошуємо навчитись захищати робочі та персональні дані в Інтернеті народних депутатів України, їх помічників та прес-секретарів. Дедлайн - 21 квітня.

Ефективні комунікації: як використовувати інструменти Інтернету та соціальних медіа в роботі комітетів ВРУ

24-25 квітня в Києві пройде дводенний тренінг з використання Інтернету та соцмереж для народних депутатів, їх помічників, прес-секретарів, а також працівників Апарату Верховної Ради України. Дедлайн - 20 квітня.

«Виходи на ринок ЄС українських бізнесменів: можливості, шляхи, інструменти, особливості та успішні кейси» – дискусія для бізнесу від Представництва ЄС у Хмельницькому

19 квітня у Хмельницькому запрошуємо представників бізнесу, експертів з питань торгівлі та всіх охочих долучитись до дискусії щодо можливостей виходу українських підприємців на ринки ЄС.

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Дніпрі та Павлограді

4-6 квітня у Дніпрі та Павлограді пройдуть інформаційні заходи Представництва ЄС. В програмі дискусії та презентації програм у сфері культури та освіти, обговорення можливостей для бізнесу, тренінг з підготовки заявок на гранти та інші заходи.