• Відео про Community
  • Теми, що стосуються Групи Viessmann

Соціальні мережі

Ви маєте питання щодо опалювальної техніки або хочете дізнатися новини галузі й компанії? Тоді Ви можете підписатися на наші сторінки Віссманн Україна у Facebook та Youtube. На цих каналах Ви знайдете актуальну інформацію щодо наших продуктів, послуг, скачаєте застосунки для мобільних пристроїв.

Якщо виникнуть питання, то наша команда зв'яжеться з Вами і допоможе. На цій сторінці зібрано інформацію по соціальних мережах ТОВ "ВІССМАНН".

Ваша думка для нас важлива.

Ми прагнемо вести з Вами відкритий, живий і справедливий діалог. Ваші питання чи побажання щодо наших соціальних мереж присилайте, будь ласка, на електронну пошту info-ua@viessmann.com.

Захист даних

Діалоги в соціальних мережах бачать інші користувачі. Тому звертаємо Вашу увагу: звертаючись до нас через соціальні мережі, для власної безпеки ніколи не вказуйте там свої особисті дані, наприклад номер телефону. Якщо для обробки запиту чи прохання нам будуть потрібні Ваші особисті дані, ми зв'яжемося з Вами серез електронну пошту.

У Вас є питання по опалювальній техніці?

Спитати експертів: Viessmann Community (німецькою мовою)

Поставити запитання


Спитайте Viessmann! Просте пояснення, як працює Viessmann Community (відео німецькою мовою)


Теми, що стосуються Групи Viessmann

Наша команда фахівців відповідає на питання, пов'язані з усіма продуктами й послугами Viessmann, зокрема тими, які виробляють чи надають компанії з Групи Viessmann. В разі потреби ми зв'язуємося з відповідними заводами-виробниками.

Онлайн-журнал німецькою мовою

invitech

invitech