This version of the page http://osvita.ua/school/49036/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-27. The original page over time could change.
Україна розпочинає перепідготовку вчителів англійської – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Вихід
Osvita.ua Середня освіта Україна розпочинає перепідготовку вчителів англійської

Протягом 2016 року перекваліфікацію та підготовку пройдуть майже 4000 вчителів англійської мови

  • Друкувати
  • Запитати
  • Надіслати другу
  • Підписатись на новини

Україна розпочинає перепідготовку вчителів англійської

В Україні стартував проект «Вчителі англійської мови – агенти змін», в рамках якого протягом 2016 року перекваліфікацію та спеціальну підготовку пройдуть майже 4000 вчителів англійської мови у семи областях та місті Києві. Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки.

Проект «Вчителі англійської мови – агенти змін» є пілотним проектом в рамках національної програми вивчення та популяризації іноземних мов Україна speaking, що реалізується ініціативою GoGlobal спільно із Британською Радою в Україні та МОН.

«Навчання вчителів відбуватиметься за каскадним принципом. У семи областях та місті Києві на конкурсній основі ми відберемо 170 вчителів, які пройдуть підготовку за європейськими стандартами та стануть тренерами-наставниками для колег. Далі кожен із підготованих нами тренерів проведе навчання для щонайменше 20-ти вчителів англійської мови у своєму місті, районі, селі», – розповів заступник міністра освіти Павло Хобзей.

Під час реалізації проекту Британська Рада в Україні забезпечить кваліфікованих тренерів у кожній області України, що беруть участь у пілотному проекті. У свою чергу, Міністерство освіти і науки та ініціатива Go Global нададуть координаційну та організаційну підтримку проекту.

Перші тренінги для відібраних на конкурсній основі вчителів відбудуться вже у лютому 2016 року в семи областях України - Волинській, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій, Дніпропетровській, Херсонській, Черкаській та місті Києві.

Нагадаємо, що 2016 рік оголошено Роком англійської мови в Україні. Громадська ініціатива Go Global, що була підтримана Національною радою реформ, є координатором та промоутером ідеї підвищення рівня знання іноземних мов серед населення України.

Освіта.ua
16.12.2015

Провідні компанії та навчальні заклади Пропозиції здобуття освіти від провідних навчальних закладів України та закордону. Тільки найкращі вищі навчальні заклади, компанії, освітні курси, школи, агенції.
Вступ без іспитів до навчальних закладів Канади
Навчання в Канаді
Все про вищу освіту в Польщі
Освіта в Польщі
Кращий приватний університет України
Вища освіта
Всі можливості навчання в Польщі для українців
Навчання в Польщі
Коментарі
Залишилось 2000 символів. «Правила» коментування
Ім’я: Заповніть, або авторизуйтесь
Код:
Все для року англійської мови http://starylev.com.ua/news/2016-rik-stane-rokom-angliyskoyi-movy-v-ukrayini. Аби ж це дало свої результати, а не створило ще більше проблем.
А як відбувається чи відбувався запис на навчання? Й чи можна ще записатися?
А коли оголосять рік української мови в Україні? Невже знання англійської важливіше, ніж знання рідної мови?
Цікаво ,а як це стосується вчителів німецької мови?
Не так давно вже проводили «навчання» вчителів – і відрапортували про 100% «оволодіння вчителями ІКТ». Навіть якусь там «сертифікацію» проводили. Всі школи дружно відрапортували про «виконання і оволодіння» …і забули. А вчителі та «ІКТ» як існували один без одного, так і продовжують існувати… І держава «не втручається» у їх відносини. Хто як може, так і «ІКТ-ує». Може то й добре…
Для Таке ми вже бачили: Ні,цього разу все буде дуже серйозно)))
Ми вже бачили, як «серйозно» оголосили, а потім «серйозно» відмінили обов’язкове ЗНО з іноземної, то ж можна сподіватися на подальші «серйозні» дії. Запасаємось попкорном.
Коментувати
Показати ще... (0)

© 1998–2017 Osvita.ua. Видавництво «Плеяди»

При повному або частковому відтворенні інформації
посилання на osvita.ua обов'язкове (для інтернет-ресурсів –
прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Контакти: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Відділ реклами: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!