This version of the page http://osvita.ua/school/48871/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-27. The original page over time could change.
В Україні реалізують проект "Дитяча легка атлетика IAAF" – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Вихід
Osvita.ua Середня освіта В Україні реалізують проект "Дитяча легка атлетика IAAF"
На правах реклами

Фахівці міжнародної асоціації IAAF впроваджують проект «Дитяча легка атлетика IAAF» в Україні

  • Друкувати
  • Запитати
  • Надіслати другу
  • Підписатись на новини

В Україні реалізують проект "Дитяча легка атлетика IAAF"

Фізичне виховання дітей дуже важливе для зміцнення їх здоров'я та сприяє правильному фізичному розвитку. Легка атлетика в системі фізичного виховання школярів відіграє провідну роль. Але, зважаючи на те, що загальний рівень фізичної підготовки школярів в останні роки падає, провідні фахівці Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (ІААF) розробили та 2005 року почали впровадження проекту «Дитяча легка атлетика IAAF» («IAAF Kid’s Athletics»).

Головним партнером проекту виступає Nestlé, оскільки будує свою діяльність на принципах раціонального харчування та здорового способу життя.

Про проект

Проект «Дитяча легка атлетика IAAF» було започатковано у 2005 році, він є однією з найбільших програм розвитку масового спорту в світі. Програма має на меті залучити до легкої атлетики якомога більшу кількість школярів, привчити дітей до спорту і, тим самим, сприяти поширенню збалансованого та здорового способу життя, а також залучати і підтримувати потенційних майбутніх зірок спорту. За час існування проект вже охопив півтора мільйони дітей майже зі ста країн світу.

2012 року Nestle S.A. стала головним спонсором проекту «Дитяча легка атлетика IAAF» в рамках ініціативи «Створення спільних цінностей» (Creating Shared Values). Підтримка програми доповнює глобальну ініціативу Nestlé «Здорові діти». Ця програма має на меті покращення харчування, здоров’я та самопочуття дітей шкільного віку за допомогою ліпшого харчування та фізичної активності.

Партнерська підтримка Nestlé допомагає розвитку та поширенню програми, що дозволяє IAAF організовувати додаткові курси для викладачів та тренерів, і в кінцевому підсумку залучати більшу кількість дітей.

У рамках проекту «Дитяча легка атлетика IAAF» проводяться курси для викладачів дитячої легкої атлетики. Курс складається з теоретичних, практичних занять та семінарів. Під час курсу провідні фахівці Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій навчають вчителів сучасній вдосконаленій системі фізичного виховання дітей, новим варіаціям рухових завдань, а також надають методичні поради щодо побудови та наповнення занять фізичної культури.

Різні форми занять допомагають педагогові побудувати свою роботу різноманітно та залучати до занять легкою атлетикою значну кількість учнів. На завершення курсу вчителі складають екзамен з викладання дитячої легкої атлетики за участі школярів.

Значення для суспільства

Програма сприяє формуванню культури здорового способу життя у дітей молодшого шкільного віку, популяризації спорту, підвищенню статусу уроків фізичної культури , залученню до легкої атлетики якомога більшої кількості школярів.

В Україні програма впроваджується у дев’яти областях (Одеській, Дніпропетровській, Волинській, Львівській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Рівненській та Київській).

Освіта.ua
08.12.2015

Провідні компанії та навчальні заклади Пропозиції здобуття освіти від провідних навчальних закладів України та закордону. Тільки найкращі вищі навчальні заклади, компанії, освітні курси, школи, агенції.
Всі можливості навчання в Польщі для українців
Навчання в Польщі
Кращий приватний університет України
Вища освіта
Все про вищу освіту в Польщі
Освіта в Польщі
Вступ без іспитів до навчальних закладів Канади
Навчання в Канаді
Коментарі
Залишилось 2000 символів. «Правила» коментування
Ім’я: Заповніть, або авторизуйтесь
Код:
Що потрібно для того, щоб залучитися до вашого проекту?
Шановні спонсори. Мені 74 роки, незважаючи на вік і офіційну зайнятість, кілька років маю розважальні, виховні та навчальні справи з дітьми у дворі м. Українка Київської області (вул. Енергетиків, буд. 10, 8, 12. Ваша пропозиція посильна для мене колишньої спортсменки, для дітей віком 7-8 років і навіть шість. Ми спроможні для регулярних занять. Великий, достатньо обладнаний двір, поза буд. 12 гуляє спортивний майданчик з штучним покриттям. Нас опікує (підчас міських, дворових фестивалів і свят) депутат міськради. Подивилась ролик. Інвентар чудовий. Маю шанс передати естафету молодшому за віком педагогу. До сих пір, однак… Підключіть нас до програми. У 2015 р. ми були достатньо ефективні. Дякую.
Для Людмила Іванців: контактуйте через https://www.nestle.ua/info/contact
Коментувати
Показати ще... (0)

© 1998–2017 Osvita.ua. Видавництво «Плеяди»

При повному або частковому відтворенні інформації
посилання на osvita.ua обов'язкове (для інтернет-ресурсів –
прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Контакти: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Відділ реклами: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!