This version of the page http://osvita.ua/languages/54911/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-27. The original page over time could change.
Курси польської мови від центру UniverPL – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Вихід
Osvita.ua Іноземні мови Курси польської мови від центру UniverPL
На правах реклами

Центр UniverPL пропонує вивчити польську мову та отримати сертифікат про рівень її володіння

  • Друкувати
  • Запитати
  • Надіслати другу
  • Підписатись на новини

Курси польської мови від центру UniverPL

Освітній центр UniverPL пропонує усім бажаючим вивчити польську мову, яка знадобиться під час майбутнього навчання або просто відвідування сусідньої країни та отримати сертифікат про володіння відповідним рівнем мови.

Останнім часом тисячі юних українців їдуть на навчання до Польщі. Варшаву та багато інших міст країни щорічно відвідують мільйони вітчизняних туристів. Якщо ви плануєте навчатись, працювати, подорожувати або відвідати друзів чи родичів у найближчій європейській країн, то варто вже зараз почати брати уроки польської мови.

Чому саме навчають на курсах польської мови?

Польська мова дуже схожа на українську, але для багатьох складніша у вивченні граматики. У центрі UniverPL ви зможете вивчати мову з урахуванням усіх важливих аспектів, у тому числі лексики, граматики, розмовної практики. Також ви матимете змогу розвинути навички письма й аудіювання.

Заняття проводять висококваліфіковані вчителі з великим досвідом роботи, які навчають польської мови з нульового рівня всіх охочих. Важливим є той факт, що групи набираються в залежності від рівня знань.

Також на курсах студенти можуть обирати індивідуально інтенсивність занять — 192 або 170 академічних годин. Відповідно заняття може тривати одну, півтори або дві години.

Під час занять студенти використовують якісні навчальні матеріали — підручники та зошити.

Після проходження курсу студенти опановують декілька мовних рівнів: А1, А2, В1, В1+. Студенти проходять фінальне тестування та отримують сертифікат про володіння відповідним рівнем польської мови.

Як проходять заняття в центрі UniverPL?

Специфікою подачі матеріалу в центрі є групова робота. У кожній групі від 8 до 10 осіб. Завдяки цьому викладач має змогу попрацювати з кожним студентом індивідуально — пояснити незрозумілу тему, зробити акцент на поданій інформації, а потім отримані відомості можна закріпити, працюючи в парах чи у групах. І найголовніше — до кожного викладачі знаходять індивідуальний підхід, що забезпечує швидке та ефективне вивчення іноземної мови.

Ви можете самостійно обирати час занять. У центрі є кілька груп, які займаються в будні та вихідні дні. Курси можна відвідувати кожен день, крім неділі. Заняття проходять три рази на тиждень — увечері в будні та опівдні у суботу.

Навчальний центр розташований в центрі Києва, тому з будь-якого району столиці вам буде зручно добиратись на курси після університету, школи або роботи.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Освіта.ua
06.03.2017

Коментарі
Залишилось 2000 символів. «Правила» коментування
Ім’я: Заповніть, або авторизуйтесь
Код:
Немає коментарів
Показати ще... (0)

© 1998–2017 Osvita.ua. Видавництво «Плеяди»

При повному або частковому відтворенні інформації
посилання на osvita.ua обов'язкове (для інтернет-ресурсів –
прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Контакти: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |

Відділ реклами: +38 044 200-28-38, +38 093 637-21-21 |



Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!