This version of the page http://lypa.com.ua/2015/11/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-26. The original page over time could change.
2015 Листопад | Тернопільська Липа
Липа Смачна_екскурсія Роздуми_після_виборів

Архіви за місяць листопада, 2015

Трьох правоохоронців-хабарників таки покарали у Тернополі



Прокуратура Тернопільщини підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно керівника структурного підрозділу податкової міліції у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди) та двох керівників відділів органів внутрішніх справ у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 368 КК України (пособництво в одержанні неправомірної вигоди).

Читати далі »

Майбутні тернопільські поліцейські проходять третій етап відбору



У понеділок, 30 листопада, стартував третій етап відбору у патрульну поліцію Тернополя: претенденти в новостворену службу проходять випробовування на фізичну витривалість.

Читати далі »

Тернопільщина: через ворожнечу двох чоловіків, страждають їхні друзі



Неприязні взаємини між 25-річним жителем села Цвітова та 32-річним мешканцем Ріпинців Бучацького району вже не раз ставали приводом для порушення кримінальних проваджень та судових позовів.

Читати далі »

У школі на Чортківщині відкрили Алею Героїв АТО



26 листопада в рамках відзначення Дня Гідності та Свободи у Джуринській школі урочисто відкрили Алею Героїв АТО.

Читати далі »

3 мільйони 7 тисяч 441 гривню втратили мешканці Тернопільщини, повіривши шахраям



Від початку цього року правоохоронці Тернопільщини зареєстрували 234 звернення користувачів ПриватБанку, яких ошукали на 1 мільйон 822 тисячі.

Читати далі »

“Хрест пам’яті” виклали у Бережанах (фото)



28 листопада на центральні площі міста відбулася поминальна панахида пам’яті жертв голодоморів, яку відслужили священики основних релігійних конфесій: УАПЦ, УГКЦ, УПЦ-КП та РКЦ.

Читати далі »

Як безробітна на Тернопільщині розпочала власний бізнес



Мирослава Зінкевич за фахом виробник художніх виробів з дерева. Загальний стаж роботи понад 8 років, інвалід ІІІ групи.

Читати далі »

З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у Тернополі відбудеться флешмоб



1 грудня о 16.00 на Театральній площі з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та ініціативи студентів ТДМУ, які як ніхто інший проінформовані про небезпеку епідемії СНІДу, відбудеться всеукраїнський флеш-моб в підтримку інфікованих.

Читати далі »

Тарас Прохасько у Тернополі розповів про своє порозуміння з козами (фото)



Свою нову книжку «Як зрозуміти козу» представив у арт-барі «Коза» відомий івано-франківський письменник Тарас Прохасько 27 листопада. Цікаво, що і місце, і час проведення заходу обрані невипадково – адже минулої п’ятниці тернопільська «Коза» відзначала свій восьмий день народження. І саме наш знаменитий заклад надихнув автора на створення його книги – вже третьої із «кротячої епопеї».

Читати далі »

Жительку Тернопільщини виявили повішаною



26 листопада 2015 року о 08.50 в с. Швейків Монастириського району на території власного домогосподарства скоїла суїцид шляхом повішання громадянка Б., 1959 р.н., місцева жителька.

Читати далі »


Селекціонер Олена Лєбецька – жінка, яка шукає свою жовту фіалку (фото)

Тернопільський лікар Вікторія Панасюк: «До народження дитини треба готуватися заздалегідь, вважаючи це чи не найголовнішою подією в житті»

Молоко тернопільської Єви (ФОТО)

25 років Муніципальному Галицькому камерному оркестру: спогади, вітання, музика, подарунки, святковий настрій і ностальгія (фото)

Тернопільський педагог Тетяна Копка: «Сучасні діти є пошуковцями істини, з якими дуже цікаво»