This version of the page http://www.chasopys.ua/page/whattodo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-26. The original page over time could change.
Часопис - простiр твого часу
новини на e-mail
пошук

+(38)044-591-25-35
+(38)044-384-07-10

Працюємо щодня з 8:00-23:30
пт,сб,нд до 03:00

prostir:::chasopys::kiev::ua Карта проїзду ст.м. Площа Льва Толстого вул. Л. Толстого, буд. 3
На головну

Що тут робити?

Запрошуємо Вас до комфортного професійно обладнаного простору для роботи та відпочинку.

Ми працюємо за системою оплати часу. Вартість години - 45 гривень. Тарифікація похвилинна.

У вартість включені усі наші послуги - чай, кава, солодощі, тости, інтернет та ін. 

Саме тому у нас зручно ПРАЦЮВАТИ:

Ми створили всі умови для роботи: робочі місця з індивідуальним освітленням, зручними меблями та розетками біля кожного робочого місця, Wi-Fi, виділений доступ до мережі Internet. Ми забезпечуємо універсальними зарядними пристроями для ноутбуків і мобільних телефонів .

Ви можете обрати переговорну, скористатися проектором, принтером чи копіром, попрацювати за ноутбуком.

Детальніше про переваги роботи у просторі можна прочитати тут

Особливо зручно у нас людям, які приїхали в місто у справах: можна і підготуватися до зустрічі, і провести переговори і просто відпочити. 

Креативний простір "Часопис" - є універсальною площадкою для проведення конференцій, тренінгів, закритих та відкритих заходів різного спрямування. Детальніше про можливості організації та проведення Ваших подій читайте тут

 У нас комфортно СПІЛКУВАТИСЯ:

Креативний простір "Часопис" створений для живого, активного та якісного спілкування. Ми цінуємо кожного нашого гостя і намагаємося забезпечити затишок та комфорт. 

7 залів простору дозволять Вам обрати саме те місце, що відповідає Вашим очікуванням та уподобанням:

респектабельність "Камінної" - для ділових зустрічей, небуденність "Talk'ової" - для дружніх посиденьок, свіжість "Парку" - для романтичних побачень, офіційність "Дванадцять" - для переговорів та презентацій, затишок "Кінозалу" - для спільних переглядів, ексцентричність "Ванної" - для творчих винаходів, відкритість "Бібіліотеки" - для цікавих бесід. 

 

 Ми заохочуємо РОЗВИВАТИСЯ:

"Часопис" - це місце тяжіння людей, готових до інновацій, розвитку та активної роботи задля перспективного, якісного майбутнього.

Ми запрошуємо Вас до відкритих зустрічей з вагомими постаттями та успішними діячами культури, бізнесу, мистецтва, архітектури та науки. Ми пропонуємо Вам можливість знайти нові ідеї, обмінятись досвідом, здобути нові знання, розширити кордони світосприйняття. Слідкувати за анонсами Вам буде зручно тут

У просторій залі нашої «Бібліотеки» розташувалася книжкова колекція простору – найкращі література та журнали, які можна почитати. Бібліотека постійно оновлюється та доповнюється. Ми слідкуємо за останніми трендами та новинками.

У нас цікаво ВІДПОЧИВАТИ та РОЗВАЖАТИСЯ

Широкий вибір настільних ігор дозволить обрати саме ту гру, що сподобається саме Вашій компанії. Alias, Україна, шахи, Scrabbel чи Activity – обирайте!

Для найактивніших та завзятих - настільний футбол. 

У нашому "Кінозалі", обладнаному професійною звукоізоляцією, можна переглянути кінотеку «Часопису», принести власні фільми або влаштувати кіно-ночі. 

У "Бібліотеці" свіжі випуски найцікавіших журналів та останні літературні здобутки. 

ПОДІЇ ДЛЯ РОЗВИТКУ

Наша тематика подій - технології, інновації, підприємництво, культура, самоосвіта. Події, що проводяться на регулярній основі: лекторій з нейронаук Brainy, науково-популярний лекторій Public Science, “Відверто про бізнес. Досвід перших”, бесіди про сучасне мистецтво, Startup Crash Test та інші. 

Серед спецпроектів та програм: Школа Українського Підприємництва, серія практичних воркшопів Boost Your Skills, консультації для підприємців. Афіша подій тут.

 

ВИПИТИ КАВИ

Коли ми говоримо, що пропонуємо Вам найсмачнішу каву у місті, ми кажемо правду. Добірні зерна спеціально для гостей «Часопису» обсмажують за спеціальною методикою наші партнери з «Кавової карти», гарантуючи неперевершений смак, вартий вашої уваги. 

Смачно та корисно ПОЇСТИ:

Щоранку, з 8.00 до 10.00 на сніданок ми пригощаємо здоровою вівсянкою з медом та родзинками. 

А ще ми готуємо для Вас найсвіжіші салати, випікаємо культові нью-йоркські бейгли та неймовірно смачні десерти. Разом з GudBagel та Fred&Fresh ми вибрали для Вас найкраще.

Ваші зустрічі, робота та навчання в "Часописі" доповнюються смачною та корисною їжею.

 

 

Ласкаво просимо!

АНОНС

26 квітня, 19:00 Як українському стартапу отримати фінансування в Європі
26 квітня, 19:00 Пошук і перевірка бізнес-ідей. Тренінг для жінок, які планують почати власну справу.
27 квітня, 20:00 Startup Crash Test #74