This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/nauka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-25. The original page over time could change.
Наука - Вища освіта

Анонси

День кар’єри "ECONOMICS" у Київському національного університеті імені Тараса Шевченка - 25-26 квітня
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Наука

У НФаУ відбулася ХХIV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів «Актуальні питання створення нових лікарських засобів»

Урочисте відкриття конференції, яка пройшла 20 квітня 2017 р., розпочалося із привітання ректора НФаУ академіка НАН України В.П. Черних.

Розпочала роботу 37-а Міжнародна конференція «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2017)»

Сьогодні,18 квітня, в КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочала роботу 37-а Міжнародна конференція «Електроніка та нанотехнології (ELNANO-2017)».

Міносвіти готує до ратифікації в Раді угоду про співробітництво в галузі освіти і науки з Чорногорією

До ратифікації у Верховній Раді України готується Угода про співробітництво в галузі освіти і науки між Урядами України та Чорногорії.

Чисельність молодих учених в НАН України продовжує скорочуватись, - Борис Патон

Чисельність молодих учених в Національній академії наук України продовжує скорочуватись третій рік поспіль, лише 2016 року до НАН на роботу прийшло вдвічі менше молодих вчених, аніж у 2015 році.

Комітет із питань науки і освіти Парламенту виступив проти дерибану земель НАН України

Сьогодні, 12 квітня, відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

Розпочався конкурс з обрання членів Наукового комітету Нацради з питань розвитку науки і технологій

Сьогодні, 11 квітня 2017 року, відкрито конкурс з обрання членів Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій.

Євросоюз обіцяє підтримку українських організацій та дослідників у програмі «Горизонт 2020»

ЄС підтримуватиме участь українських організацій та дослідників у Рамковій програмі «Горизонт 2020», а європейські експерти програми візьмуть участь у міжнародному семінарі-тренінгу, який буде проведено в Україні.

Запорізький державний медичний університет – третій серед медичних ВНЗ України

Згідно з останнім рейтингом “Бібліометрика української науки”,  яким узагальнено дані про  публікаційну активність українських університетів у наукометричній базі Scopus за 2016 рік, Запорізький державний медичний університет посів  третє місце серед медичних університетів і 24 – серед усіх ВНЗ України.

20 молодих докторів наук отримають гранти по 150 тис. грн. для проведення власних досліджень

Кабінет Міністрів України ухвалив проект Розпорядження Президента України, що передбачає надання грантів 20-м докторам наук віком до 45 років на загальну суму 3млн гривень.

54 молодих українських вчених отримають гранти на суму понад 3,5 млн грн.

Кабінет Міністрів України схвалив проект розпорядження Президента України, що передбачає надання грантів 54-ом молодим українським вченим на загальну суму 3 млн 540 тис. гривень.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...