This version of the page http://zt.20minut.ua/authorposts?author_id=583&post_type=news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-24. The original page over time could change.
Усі опубліковані новини автора
Новини автора 20 ХВИЛИН
ЖДУ ім. І. Франка здійснюватиме обмін студентів з польським університетом

Минулого тижня ректор Житомирського державного університету імені Івана Франка, професор Петро Саух здійснив візит до Варшавської вищої педагогічної школи (Республіка Польща).

Відтепер мінімальна орендна плата за землю регламентується законом

Відповідно до Закону України від 27 березня 2014 року №1166-VІІ «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», орендна плата за землю не може бути меншою за 3 відсотки від грошової оцінки землі.

На дитячому футбольному чемпіонаті Житомир представлятиме ЗОШ №14

«Кубок націй Данон», наймасштабніший дитячий футбольний чемпіонат, уже стартував в Україні. Цього року півфінал відбудеться 15?16 травня у м. Вінниці, на якому зустрінуться команди чотирьох областей України.

Житомирянам на замітку: як проходить день виборів? Відео

До позачергових виборів Президента України залишилось менше тижня. Громадянська мережа «Опора» підготувала відео про те, як проходить день виборів, які можуть бути порушення та як забезпечити законність виборів.

На річці Тетерів у районі Бердичівського мосту втопився 49-річний чоловік

Попри те, що офіційний старт купального сезону розпочинається з першого червня, теплий і сонячний травень уже покликав багатьох жителів області на береги річок, озер і ставків. І в цьому не було б нічого поганого, якби не трагедії, що рік у рік супроводжують купальний сезон.

На території льонозаводу відбувся розлив ртуті

Державною екологічною інспекцією у Житомирській області відповідно до доручення Державної екологічної інспекції України було проведено перевірку тверджень викладених у зверненні щодо забруднення ртуттю території льонозаводу у селі Рижани Володарсько-Волинського району Житомирської області.

На Житньому ринку полуницю продають по 30грн. за кілограм

У Житомирі на Житньому ринку вже продають черешню та полуницю. Продають ягоди вже більше тижня. Здебільшого їх везуть із Закарпаття.

У Житомирі Самооборона зайшла до кабінету в.о. начальника слідчого управління податкової

У вівторок, 20 травня, приблизно 40 активістів з числа місцевої Самооборони, ВО «Майдан», Автомайдану та Демократичного Альянсу завітали до головного управління Міндоходів у Житомирській області.

На Житомирщині знищено 41 артснаряд часів ДСВ

У понеділок, 19 травня, о 13:20 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Радомишль надійшло повідомлення від Раковицького сільського голови про те, що у селі Раковичі на полі виявлено 40 артилерійських снарядів калібру 76 мм.

На Житомирщині підприємець взяв гроші громади, а дорогу не відремонтував

Прокуратурою Попільнянського району подано до суду позов про стягнення з приватного підприємця бюджетних коштів, отриманих за невиконаний ремонт дороги.

Свіжий випуск

№ 13 від 12 квітня 2017

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на 20minut.ua та супроводжувальної примітки: "Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих засобах масової інформації можливе винятково у разі письмового дозволу правовласника."

  • phone_in_talk (0412)418-189