Берлін
Відень
Київ
Краків
Львів
Прага
QUEST.bike
— Це екскурсія по місту у форматі гри з детективним сюжетом. Гравці рухаються за маршрутом від точки до точки виконуючи завдання, розгадуючи загадки, знаходячи схованки та артефакти.
Приєднатися

Грай в зручний час
Сам або з друзями
Розплутай закручений сюжет
Встигни пройти більше завдань
Дізнайся живу історію міста
The BIG BANG KYIV
Таємничий острів
Амелі з площі Ринок
Печатка Лева
Український Берлін
Гра престолів: король льоду та полум'я
Львівські канікули
The BIG BANG KYIV (Пішохідна екскурсія)
Фото-поінти
Food-стопи
Схованки
enjoy!
ІГРОВА ПЛАТФОРМА QUEST.BIKE
Ми створили зручний ігровий механізм, який координує увесь хід гри. Видає учасникам завдання і підказки, приймає відповіді. Все, що потрібно для пригоди, — телефон або планшет з мобільним інтернетом та реєстрація в системі.
грати можна на всіх пристроях
Скоро! APP для ігр без мобільного інтернету
Jie Wei
Ми з друзями грали у Кракові. Сподобалося. Відмінна альтернатива стандартним екскурсіям.
Gabriel Castro
Грав з дружиною у Берліні. Шкодуємо тільки про одне: надто довго зволікали і не встигли виконати всі завдання. Хоча це цілком реально. Але тим не менш, радіємо, що "розмінувати бомбу", хоч і на останній хвилині, але вдалося!
Victoria Rohan
Особисто мені хотілося б, що б в іграх було ще більше різних завдань. Загадки, в принципі, усі не складні, але цікаві. Сподобалась "турбота про гравців". Різні історичні довідки, записи у блокнот, маршрут на карті. Все це приємні дрібниці.
ПРИГОДИ ЧЕКАЮТЬ!
Реальна гра з детективним сюжетом, в якій ти — головний герой. QUEST.bike - це суміш з логічних загадок, розкриття таємниць та отримання нових знань. Перемагає не ерудиція, а кмітливість. Не швидкість, а командний дух! Хочете прокачати IQ? Ласкаво просимо!
Приєднатися
медіа про проект