This version of the page http://kpi.ua/innovation (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-23. The original page over time could change.
Інноватика | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинок

Ви є тут

Інноватика



Політехніки в дослідженні космосу

Цьогоріч виповнюється 25 років від заснування Національного космічного агентства України та 20 років від польоту в космос першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка за програмою українсько-американської місії STS-87.



Нагорода переможцям конкурсу інноваторів в освіті

25–27 жовтня в Київському палаці дітей та юнацтва за участю Міністерства освіти і науки України був проведений Восьмий міжнародний форум "Інноватика в сучасній освіті – 2016".



КПІ ім. Ігоря Сікорського на виставках інновацій і науково-технічних розробок в 2016

У Міжнародному виставковому центрі в Києві 22 –25 листопада 2016 року в рамках XV Міжнародного промислового форуму "INNOVATION MARKET" проводилися Міжнародна спеціалізована промислова виставка інновацій і науково-технічних розробок і Міжнародна спеціалізована промислова виставка в галузі металооб



Нові наукові знання як базис інноваційного відродження держави

Тези виступу проректора з наукової роботи М.Ю.Ільченка на Комітетських слуханнях у Верховній раді України з питання "Законодавче забезпечення розвитку Національної інноваційної системи: стан та шляхи вирішення" 15 червня 2016 р.



Форум учасників Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge» та третій випуск Стартап Школи

18 травня в Центрі інноваційного підприємництва НТУУ «КПІ» відбувся третій випуск Стартап Школи та Форум учасників Інноваційної екосистеми «Sikorsky Challenge».



Воркшоп «KPI Start-ups Prospective Projects»

18 лютого в Науковому парку «Київська політехніка» відбувся воркшоп «KPI Start-ups Prospective Projects» за участю представників компаній «Боїнг Україна», групи компаній «Прогрестех» і Посольства США в Україні.



Дискусія про фантастичне майбутнє

Футуристичні прогнози щоразу обіцяють нам неймовірні винаходи, які видаються хоч і можливим, однак поки що далеким майбутнім. А ось учасники відкритої дискусії "Як підготуватися до фантастичного майбутнього" стверджують: майбутнє вже настало.



Програма Стартап Школи "Sikorsky Challenge"

Участь у програмі Стартап Школи полягає в проходженні одного, двох або трьох її ступенів:



Зустріч з керуючим директором «ARCH Ventures Partners» Полом Тарком

16 вересня НТУУ «КПІ» відвідав керуючий директор відомої венчурної компанії «ARCH Ventures Partners» (США) Пол Тарк.



ІV конференція "Прикладна геометрія, дизайн, об'єкти інтелектуальної власності та інноваційна діяльність студентів і молодих учених"

На кафедрі нарисної геометрії, інженерної та комп'ютерної графіки фізико-математичного факультету 23–24 квітня 2015 року відбулася IV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих учених "Прикладна геометрія, дизайн, об'єкти інтелектуальної власності та інноваці

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів