This version of the page http://kpi.ua/1640-1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-22. The original page over time could change.
Дивини Володимира Пушкіна | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинок

Ви є тут

Дивини Володимира Пушкіна



Персональна виставка творів В.П.Пушкіна урочисто відкрилася 7 грудня в Картинній галереї КПІ ім. Ігоря Сікорського.

Роботи Володимира Павловича добре відомі київським політехнікам. Жодна з виставок "Таланти КПІ" не обходиться без його різьблених композицій. І щоразу він займає призові місця в конкурсі майстрів.

Витвори митця належать до декоративно-прикладного мистецтва – тут і малюнок, і коренепластика, і чеканка, та найбільше – різьблення. Працює він у техніці колажу, для створення образів використовує підручні матеріали – дерево, метал, шкіру, гобелен тощо. Композиції відтворюють світогляд автора, який намагається населити навколишнє середовище тільки йому відомими дивинами та запрошує глядачів зануритися у світ вигаданих істот. Його полотна – не розважальні картинки для створення інтер'єру, роботи потребують розглядання і роздумів.

Відкриваючи виставку, завідувач Картинної галереї В.С.Тьоткіна зауважила: "Приємно надавати виставкові площі для наших, КПІшних, митців. Володимир Пушкін – людина творча, з багатою фантазією, що видно з його сюжетів та різноманіття використаних матеріалів. А ще він складає вірші та підбирає до них мелодію. Його пісні мудрі, варті, щоб до них прислухалися".

Друзі-барди з Клубу авторської пісні, які супроводжували відкриття виставки своїм співом та гітарними мелодіями, прийшли привітати ювіляра не лише з відкриттям першої персональної виставки, а й з недавнім ювілеєм. Так-так, цей моложавий, завжди підтягнутий і привітний чоловік днями відсвяткував своє 60-річчя. З чим ми його і вітаємо та зичимо усіляких гараздів, а головне – і надалі тішити глядачів (слухачів).

 "Якщо люди приходять подивитися на його твори, значить, в них є сенс", – зауважив один з відвідувачів виставки.

Картинна галерея
Виставка
Декоративно-прикладне мистецтво
Коренепластика
Київський політехнік
Новини університетського життя
Пушкін В.П.
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів