This version of the page http://kpi.ua/aviation (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-22. The original page over time could change.
Авіація - космонавтика | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинок

Ви є тут

Авіація - космонавтика



Наносупутник «PolyITAN-2-SAU»: космічна одіссея розпочалася!

18 квітня об 11.11 за місцевим часом з космодрому на мисі Канаверал (США) стартувала ракета-носій американського консорціуму United Launch Alliance «Atlas V» з вантажним кораблем «Cygnus».



Круглий стіл, присвячений 56-й річниці польоту першого космонавта Землі Юрія Гагаріна

12 квітня у Державному політехнічному музеї при КПІ імені Ігоря Сікорського відбулося засідання круглого столу, присвячене 56-й річниці польоту першого космонавта Землі Юрія Гагаріна.



Політехніки в дослідженні космосу

Цьогоріч виповнюється 25 років від заснування Національного космічного агентства України та 20 років від польоту в космос першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка за програмою українсько-американської місії STS-87.



Зустріч з представниками космічної галузі України

Представники космічної галузі України 24 березня обговорили з керівництвом КПІ ім. Ігоря Сікорського та Ліги оборонних підприємств питання поглиблення співпраці та її конкретних напрямів.



Науковці КПІ ім. Ігоря Сікорського та ІКД НАНУ-ДКАУ працюють над створенням спільного Науково-навчального центру космічних досліджень і технологій

Питання поглиблення співпраці і створення спільного Науково-навчального центру космічних досліджень і технологій обговорили науковці Інституту космічних досліджень Національної академії наук України та Державного космічного агентств України з представниками наукових шкіл та адміністрації НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» на нараді, що відбулася в університеті 13 грудня.



Зустріч з представниками компанії SAS (США)

5 жовтня НТУУ «КПІ ім.Ігоря Сікорського» відвідала делегація представників компанії SAS у складі її головного технічного директора та співзасновника Тіма Балка і програмних менеджерів Білла Кларка та Кена Ліндаса.



«Марсіанський стрибун»: від ідеї до перемоги

Проект марсоходу, чи, радше, марсольоту "Mars Hopper", розроблений в Україні, став переможцем міжнародного хакатону "NASA Space App Challenge". Це конкурс, який з 2012 року регулярно проводиться під егідою Національного управління з аеронавтики і дослідження космічного простору CША (NASA).



Зустріч з Головою Державного космічного агентства України

20 травня Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» відвідав Голова Державного космічного агентства України Любомир Сабадош.



До 25-річчя Музею історії космонавтики

27 квітня 2016 року виповнилося 25 років з дня заснування Музею історії космонавтики м. Києва (нині – Відділ історії авіації та космонавтики ім. І.І.Сікорського Державного політехнічного музею при НТУУ "КПІ").



Топ-менеджери «Boeing International» ознайомилися з авіакосмічною програмою НТУУ «КПІ» та діяльністю СЦД-Україна

НТУУ «КПІ» 4 листопада відвідала делегація топ-менеджерів компанії «Boeing International».

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів