This version of the page http://zp.nashigroshi.org/2015/07/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-21. The original page over time could change.
2015 Липень | Наші Гроші. Запоріжжя

НОВИНИ

21.04.2017
20.04.2017
19.04.2017
18.04.2017
14.04.2017
13.04.2017
12.04.2017
11.04.2017
10.04.2017
07.04.2017
Всі новини »

ТЕГИ

Бердянськ Василівка Велика Білозерка Веселе Вільнянськ Гуляйполе Енергодар Запоріжжя Кам'янка-Дніпровська Куйбишеве Мелітополь Михайлівка Новомиколаївка Оріхів Пологи Приазовське Приморськ Розівка Токмак Якимівка Чернігівка

Архів на липня, 2015

Фірмі, яка набралася підрядів на 40 мільйонів, дали ще один на берегоукріплення біля села, яке щоденно підмивається морем

Управління капітального будівництва Запорізької облдержадміністрації за результатами тендеру 28 липня уклало угоду з ТОВ “Центр будівельних технологій” на берегоукріплення Азовського моря в районі села Степанівка Перша Приазовського району вартістю 6,85 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Договірна ціна визнана динамічною. Для захисту берегу від розмивання підрядник має спорудити поперечні дамби (буни), яких […] »»»

Комунальникам не вдалося стягнути переплату за ремонт ліфтів, яку виявила Держфінінспекція

КП “Управління капітального будівництва не вдалося стягнути з підрядника 159 тис. грн. надлишково сплачених за капітальний  ремонт ліфтів. Відповідна інформація оприлюднена в реєстрі судових рішень. Згідно матеріалів справ, у січні-березні 2014 року Держфінінспекція провела ревізію діяльності КП “Управління капітального будівництва” за період з травня 2011 по грудень 2013 років. Серед іншого, було перевірено 23 договори […] »»»

З річним доходом родини в 20 тисяч доларів, в Балицьких з’явилося п’ять літаків вартістю під півмільйона доларів

Наталія Балицька, дружина народного депутата Євгена Балицького, в червні зареєструвала на себе п’ять літаків Cessna Model 172 RG. Відповідна інформація оприлюднена в Державному реєстрі цивільних повітряних суден Державіаслужби України. Всі п’ять літаків 1980-1982 років випуску. Цей літак, виробництва американської компанії, відносять до класу “легких” і він вміщає окрім пілота трьох пасажирів. Крейсерська швидкість 228 км/год, […] »»»

У Чухрай відмінять закупівлю послуг оздоровлення дітей на 6 мільйонів, половину яких поспішили віддати помічникам Пономарьова

Департамент освіти і науки, молоді та спорту Запорізької міськради має відмінити процедуру закупівлі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, за якою вже уклав угоди вартістю 5,71 млн. грн. Відповідне рішення 14 липня прийняв Антимонопольний комітет України, повідомляється у “Віснику державних закупівель”. За цією закупівлею 2 червня укладено угоди загальною вартістю 2,95 млн. грн. з ПП “Курорти […] »»»

Бердянський технаглядач завищив вартість робіт на третину мільйона та був звільнений від кримінальної відповідальності

Директора ПП “Творча Архітектурна майстерня Олександра Білоусова “Архпроект А і К” звільнили від кримінальної відповідальності за підписані ним акти виконаних робіт, у яких обсяги робіт було завищено на 345 тис. грн. Відповідна ухвала Бердянського міськрайонного суду від 22 травня  оприлюднена  в реєстрі судових рішень Згідно матеріалів провадження, “Творча Архітектурна майстерня Олександра Білоусова “Архпроект А і К” мала здійснювати […] »»»

Родині судді з власною квартирою і новеньким авто дадуть ще й службове житло

Суддя Заводського районного суду міста Запоріжжя Лариса Мєркулова може отримати в службове користування трьохкімнатну квартиру вул. Тенісній, 17. Відповідний проект рішення Запорізького виконкому опублікований на сайті мерії. Так, виконком має затвердити рішення зборів суддів Заводського районного суду про надання відповідної квартири в службове користування Мєркуловій і членам її родина в кількості чотирьох осіб. При цьому […] »»»

Столичний слідчий володіє базою в Бердянську, яку переоформив на маму

Заступник начальника управління Головного слідчого управління МВС України Дмитро Бут володів базою відпочинку на бердянській косі, яку пізніше переоформив на батьків. Про це йдеться в сюжеті “Слідство. Інфо”. Свої координати Бут залишив в оголошенні від листопада минулого року про продаж бази відпочинку площею 360 кв. м. за 470 тис. доларів. Згідно опису, база позиціонується як […] »»»

В МВС розслідують справу про розкрадання мільярду із “Запоріжжяобленерго”

Посадові особи ВАТ «Запоріжжяобленерго» підозрюються у привласненні 950 млн грн. Про це пишуть “Наші гроші” з посиланням на “Ліга. Бізнес”. Вся схема заволодіння коштами в ухвалі Орджонікідзевського райсуду м. Запоріжжя від 21 липня не описується. Згадується тільки один договір від 12 лютого цього року, який дозволяв ПрАТ “Холдингова компанія “Енергомережа” стягнути з підконтрольного Дмитру Фірташу ТОВ […] »»»

Прикордонники купили вишки в компанії з російським корінням і сітку в харківського регіонала

Військова частина 1491 Державної прикордонної служби України  (Бердянськ) за результатами тендеру 20 липня уклала дві угоди на закупівлю засобів для захисту кордонів загальної вартістю 2,9 млн. грн. Про це повідомляється у “Віснику державних закупівель”. Обидва тендери проведено за переговорною процедурою з огляду на особливу ситуацію в країні і нагальну необхідність. Відтак, укладена угода з ТОВ […] »»»

Кандидат в нардепи заборгував державному “Укрексімбанку” майже три мільйони по кредиту

ТОВ “Агросталь” має виплатити “Укрексімбанку” 2,73 млн. грн. кредитної заборгованості. Відповідне рішення Господарський суд Запорізької області прийняв 24 червня. Згідно матеріалів справи, в березні 2009 року між ПАТ “Державний експортно-імпортний банк України”  і ТОВ “Агросталь” було укладено генеральну угоду кредитування для розвитку підприємства.  В рамках угоди в липні й жовтні 2011-го року укладено два кредитних […] »»»

НАШІ ГРОШІ

21.04.2017
20.04.2017
19.04.2017