This version of the page http://volz.ua/mpls/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-21. The original page over time could change.
Найнадійніше застосування MPLS від ВОЛЗ
  •  
  •  
  •  

MPLS

НЕЗАЛЕЖНИЙ ВІД ПРОТОКОЛІВ МЕХАНІЗМ ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ

Даний механізм дозволяє використовувати всі переваги при побудові мереж. За допомогою цієї технології забезпечується висока якість наданих послуг.

ТЕХНОЛОГІЯ MPLS

Функціонує за допомогою обробки заголовків MPLS, які додаються до всіх пакетів даних. Ідеально підійде для заснування мережі.
MPLS ФУНКЦІОНУЄ РАЗОМ З ПРОТОКОЛАМИ IP ТА IGP. ЗАСТОСУВАННЯ IP / MPLS ТЕХНОЛОГІЇ Є БАЗОЮ ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ЦІЛОГО СПЕКТРУ ПОСЛУГ.
  • За допомогою зменшення часу на обробку маршрутних даних швидкість стає вищою;
  • Дозволяє організовувати інформаційні потоки в каналі зв'язку. З використанням мітки для кожного інформаційного потоку можливе призначення необхідного класу обслуговування. Такий потік забезпечить більш високу якість сервісів;
  • За допомогою даної технології можна оптимізувати та керувати трафіком, створювати віртуальні приватні мережі (VPN).

MPLS (MULTIPROTOCOL LABEL SWITCHING)

MPLS (багатопротокольна комутація по мітках) - механізм телекомунікаційної мережі, що має високу продуктивність, який здійснює передачу даних між вузлами мережі з використанням міток.

MPLS - це масштабований і незалежний від будь-яких протоколів механізм передачи даних. Пакети даних мережі, яка заснована на MPLS, отримують певні мітки. Рішенням для подальшої передачі пакетів даних на інший вузол мереж проводиться лише у відповідності з основою значень присвоєних мітці, не вдаючись до потреби аналізу пакету даних. Згідно цього, з'являється можливість створення наскрізних віртуальних каналів, які не залежатимуть від області передачі і використання будь-якого протоколу передачи даних.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ ТЕХНОЛОГІЇ MPLS

Дана технологія відкриває нові можливості для забезпечення високої продуктивності.
ШВИДКІСТЬ

Забезпечення більш високої швидкості передачі пакетів IP за допомогою найсучаснішого обладнання.

ОБСЛУГОВУВАННЯ

У нашій компанії є спеціально підготовлені фахівці, які обслуговують дану технологію і контролюють її стабільну роботу.

ВІДОКРЕМЛЕННЯ empty

Абсолютне відокремлення віртуальної корпоративної мережі один від одного за допомогою побудови особливих тунелів для кожної з них.

ПРОЗОРИЙ ПРОПУСК

Дає можливість підключення користувача, який використовує трафік протоколів Frame relay, ETHERNET або ATM за допомогою прозорого пропуску крізь ядро MPLS / IP.

Технологія MPLS широко використовується для створення IP-мереж, а також застосовується для передачі трафіку ETHERNET та IP. Ще однією перевагою є просте створення віртуальних каналів між вузлами мережі і непотрібності обслуговування декількох мереж других рівнів, які необхідні для передачі трафіку. Дана технологія від НВФ "ВОЛЗ" розкривається в повному обсязі за рахунок використання відповідного всім стандартам обладнання.

Також наявність спеціально навченого персоналу дозволяє якісно обслуговувати технологію MPLS, яка безпосередньо пов'язана з IP. Використання даної технології дозволяє забезпечувати більш високу якість наданих послуг мережі та швидшу обробку даних. Клієнти нашої компанії зможуть відчути на собі всі переваги даної технології.