Warning: Illegal string offset 'mime' in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/libraries/joomla/document/renderer/html/head.php on line 194 Warning: Illegal string offset 'mime' in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/libraries/joomla/document/renderer/html/head.php on line 196 Warning: Illegal string offset 'defer' in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/libraries/joomla/document/renderer/html/head.php on line 199 Warning: Illegal string offset 'async' in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/libraries/joomla/document/renderer/html/head.php on line 209 Warning: preg_match(): Compilation failed: missing opening brace after \o at offset 24 in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/plugins/system/jursspublisher/jursspublisher.php on line 61 Warning: Missing argument 1 for JULib::removeWWW(), called in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/plugins/system/jursspublisher/jursspublisher.php on line 202 and defined in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/components/com_jursspublisher/lib/julib.php on line 72 Notice: Undefined variable: usewww in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/components/com_jursspublisher/lib/julib.php on line 77 Notice: Undefined index: in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/components/com_jursspublisher/lib/julib.php on line 360
This version of the page http://www.lvivport.com/novyny/politics (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-20. The original page over time could change.
Політика — lvivport.com
lviv.tv
Menu

Чим більше влади – тим більша відповідальність, – історики

  • Джерело: ЗІК
Про революцію, як явище; її необхідність та можливості; як українці скористались з неї сто років тому і користаються сьогодні; про війну з Росією тоді і тепер; питання необхідності військової диктатури, блокаду України Заходом та висновки, які нам необхідно зробити з Української революції 1917-21 рр. під час розмови «1917 р. і 2017 р.: революція вчора і сьогодні» своїми думками ділились львівські історики. Захід проходив у рамках проекту «Історичні діалоги».

Заради Варшави Москва готова і на вбивство

  • Джерело: Львівська Газета

Поляки звинуватили росіян у спланованому вбивстві свого президента. Але є питання: навіщо було йти на такий ризик? Прокуратура Польщі висунула звинувачення на адресу російських диспетчерів у справі авіакатастрофи під Смоленськом 10 квітня 2010 року, коли загинув президент Польщі Лех Качиньський.

The post Заради Варшави Москва готова і на вбивство appeared first on Львівська газета.

Кілька людей перетворюють вашу країну на банкомат, - посол ЄС в Україні

  • Джерело: Вголос
Виступаючи сьогодні у Львівському національному університеті, Х’юґ Мінґареллі хвалив Україну за потенціал і критикував за корупцію.

Президент звільнив трьох голів РДА

  • Джерело: ЗІК
Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення трьох голів районних адміністрацій у Житомирській, Львівській та Одеській областях.

Міністр розповів, коли монетизують пільги мешканцям Львівщини та всієї України

  • Джерело: ЗІК
Зараз ми маємо ініціативу Львівської ОДА і на базі цього регіону проведемо експеримент із заміни пільг. Я думаю, що хронологічно це відбуватиметься до 1 липня – уся Львівська область буде працювати в режимі монетизації.

Президент звільнив трьох голів РДА

  • Джерело: Вголос

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про звільнення трьох голів районних адміністрацій у Житомирській, Львівській та Одеській областях.

Затвердили проект ухвали про продовження дії програми про маркування товарів з Росії

  • Джерело: Вголос
На черговій сесії Львівської міської ради сьогодні затвердили проект ухвали про продовження дії програми 2-річної давнини про маркування товарів з Росії.

Луценко забере справу про пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі з Львівської облпрокуратури

  • Джерело: Вголос
Генеральний прокурор Юрій Луценко має намір забрати з Львівської облпрокуратури справу про пожежу на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Порошенко закликав РНБО ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку сполучення з ОРДЛО

  • Джерело: Львівська Газета

Виняток буде зроблено лише для гуманітарних вантажів Про це він заявив на екстреному засіданні Ради національної безпеки, яке скликали через ситуацію, що виникла внаслідок блокади Донбасу. «Пропоную Раді національної безпеки та оборони ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку транспортного –

The post Порошенко закликав РНБО ухвалити рішення про тимчасову повну зупинку сполучення з ОРДЛО appeared first on Львівська газета.

Аваков «висловив претензії» Садовому за вантажівки з сміттям по всій Україні

  • Джерело: ЗІК
Під час суботньої зустрічі Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та міського голови Львова, очільник МВС «висловив претензії» Андрію Садовому за те що сміттєвози викидають львівське сміття на узбіччя доріг по всій Україні.

Після чаювання Садового із Порошенком Соболєв скликає новий Майдан

  • Джерело: Вголос
Після чаювання львівського мера Андрія Садового у Президента Петра Порошенка нардеп Єгор Соболєв закликає людей на Майдан, покинувши напризволяще блокувальників.

Гройсман підганяє Садового зі сміттям і знову просить Синютку допомогти йому

  • Джерело: ЗІК
Гройсман заявив, що звернувся до Голови ОДА Львівської області з проханням допомогти меру Львова вибрати нову ділянку для сміттєзвалища.

Сазонов: Чому «Самопоміч» не пропонує перевести ТЕС з антрациту на львівське сміття

  • Джерело: ЗІК
Фракція «Самопомочі» практично в повному складі надривається у соцмережах та телевізорі, тавруючи владу, яка «за три роки нічого не зробила» для забезпечення енергетичної незалежності. А що зробили політики з «партії свідків Садового» – звалище по цілій країні! І жодної конкретної пропозиції щодо виходу з цієї ситуації. Зате завжди раді критикувати та блокувати.

Парубій «радо проголосує» за воєнний стан, якщо буде масований наступ

  • Джерело: ЗІК
Верховна Рада України прийме рішення про введення воєнного стану, якщо буде в цьому потреба. Про це заявив спікер ВР Андрій Парубій під час свого візиту на Львівщину.

Парубій 13 лютого прибуде з робочим візитом на Львівщину

  • Джерело: ЗІК
У понеділок, 13 лютого, Львівщину з робочим візитом відвідає Голова Верховної Ради України Андрій Парубій.

Помічника нардепа піймали на хабарі

  • Джерело: Вголос
Співробітники прокуратури та СБУ на Львівщині спіймали на отриманні хабара в розмірі 10 тис. доларів помічника-консультанта одного з народних депутатів.

В Україні має бути стратегія поводження з ТПВ, щоби не було нових Грибович, – Семерак

  • Джерело: ЗІК
На засіданні Надзвичайної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Львівській облдержадміністрації на найвищому рівні було підтверджено необхідність затвердження Національної стратегії поводження з відходами.

Як «грішник» Садовий, «почтальйон» Гройсман і «педагог» Синютка сміття утилізували

  • Джерело: Вголос
Я нині дуже переживав. Направду. Аж пінився. До Львова мав приїхати сам прем’єр-міністр Гройсман, щоб вирішити проблему львівського сміття, яке мандрує всією Україною і не дає спати добродіям до Збруча і за Збручем. А я дуже переживав, щоб під той ґвалт львів’ян не виселили з міста.

Руслан Марцінків: Нарешті в центрі Івано-Франківська буде дитсадок, а не осередок прихильників Кремля

  • Джерело: Вголос
24 січня 2017 року суд Івано-Франківська задовольнив позовну заяву виконавчого комітету міської ради щодо виселення УПЦ МП із орендованих нежитлових приміщень на вулиці Чорновола, 6 та повернення їх у власність міста. Нагадаємо, що раніше Львівський апеляційний суд задовільнив скаргу про дострокове розірвання договору оренди у зв’язку з невиконанням умов договору.

На медреформу в Україні виділено міжнародну допомогу: першими отримають Львів і Полтава

  • Джерело: ЗІК
Львів, Полтава та інші регіони, які першими запустять медичну реформу, отримають технічну та організаційну допомогу в рамках тристороннього проекту, який стартував за участю Світового банку, Швейцарського бюро співробітництва та МОЗ. На його реалізацію передбачено 2 млн 600 тис. швейцарських франків.
Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 25 Strict Standards: Non-static method modFlexiCustomCode::parsePHPviaFile() should not be called statically in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/modules/mod_flexi_customcode/tmpl/default.php on line 55
Warning: Illegal string offset 'links' in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/uneli/links.php on line 121 Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/uneli/links.php on line 121 Warning: Illegal string offset 'links' in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/uneli/links.php on line 126 Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/lvivnews/data/www/lvivport.info/uneli/links.php on line 126

lvivport.com © 2004-2013

Використання матеріалів, розміщених на сайтах холдингу можливе виключно за умови посилання на джерело. Агенція не несе відповідальності за матеріали, розміщені відвідувачами сайтів. У випадку виявлення на сайтах холдингу матеріалів, що порушують авторські права або інші нормативно-правові акти України, повідомте про такі факти адміністрацію.

lvivport.com

  • Про нас
  • Веб-дизайн
  • Реклама
  • Контактна інформація

Наші проекти

  • Львівський форум
  • Дівочі посиденьки
  • Львівський VW-Клуб
  • Каталог львівських сайтів
  • Авто-порт

Слідкуйте за нами

  • Ми у Facebook
  • Ми у Твітері
  • Ми у RSS



Ми слідкуємо за сайтами

ZIK

Львівська газета

Новий Погляд

Львівська Пошта

Вголос