This version of the page http://eset.ua/ua/news/results/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-20. The original page over time could change.
Новини - Компанія

Новини

  • Про компанію
  • Новини
  • Акції
  • Контакти
Київ ,  28  Березня  2017

Шифрування даних від ESET визнано кращим спеціалістами AV-Comparatives

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що DESlock+ Pro був визнаний провідним рішенням для малих і середніх підприємств за результатами першого тестування AV-Comparatives продуктів для шифрування даних. Продемонструвавши надійний захист корпоративної інформації, DESlock+ Pro випередив чотири інші популярні продукти з подібним функціоналом.

Київ ,  24  Березня  2017

Шкідливі додатки поширюються на Google Play під виглядом модифікацій для гри Minecraft

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про виявлення в офіційному магазині Google Play понад 80 шкідливих додатків під виглядом модифікацій для Minecraft. На даний час шкідливі програми були завантажені майже мільйон разів. Замість обіцяного функціоналу додатки переадресовують користувачів на шахрайські веб-сайти та показують агресивні рекламні оголошення.

Київ ,  14  Березня  2017

Нові версії ESET Remote Administrator та ESET Virtualization Security доступні для завантаження користувачам

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про вихід важливих оновлень рішень для корпоративних користувачів — ESET Remote Administrator та ESET Virtualization Security. Зокрема новинкою ESET Remote Administrator стала сумісність з інструментом інформаційної безпеки та управління подіями IBM QRadar, а у новій версії ESET Virtualization Security реалізовано вбудовану підтримку VMware NSX, що є подальшим розширенням рішень ESET для популярної платформи VMware.

Київ ,  02  Березня  2017

Оновлений дешифратор для жертв програм-вимагачів Crysis доступний для завантаження

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про вихід оновленої версії безкоштовного дешифратора для жертв програм-вимагачів. Даний інструмент дозволяє користувачам, дані або пристрої яких постраждали від сімейства Crysis (продукти ESET виявляють дану загрозу як Win32/Filecoder.Crysis), отримати доступ до зашифрованих файлів.

Київ ,  02  Березня  2017

Рекомендації спеціалістів ESET для захисту від програм-шифрувальників

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — попереджає про нову хвилю активності програм-шифрувальників, які архівують інформацію на комп’ютері жертви із застосуванням складного паролю та відображають пропозицію відновити інформацію за певну фінансову винагороду.

Київ ,  23  Лютого  2017

AV-Comparatives підтверджує високу якість захисту продуктів ESET

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — отримала дві золоті нагороди, а також звання «топовий продукт» за результатами підсумкового звіту AV-Comparatives за 2016 рік. Таким чином користувачі ESET можуть відчувати переваги високої продуктивності рішень та безперешкодного виявлення, що дозволяє їм безпечно відкривати світ онлайн.

Київ ,  21  Лютого  2017

Троян атакує системи дистанційного банківського обслуговування

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про поширення банківського трояна, націленого на системи дистанційного банківського обслуговування (RBS) компаній, які використовуються для здійснення фінансових операцій. Вектор атак шкідливої програми спрямований на Росію та сусідні країни, серед яких і Україна.

Київ ,  20  Лютого  2017

У 2016 році кількість програм-вимагачів для Android зросла на 50%

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про те, що кількість зразків програм-вимагачів для платформи Android у 2016 році зросла на 50% порівняно з минулим роком. Після запуску на комп'ютері користувача подібні загрози шифрують всі типи файлів або блокують екран пристрою та вимагають плату за доступ до даних.

Київ ,  15  Лютого  2017

Продукти ESET отримали три найвищі нагороди від SE Labs

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — отримала cерію нагород від незалежної організації SE Labs. За результатами останніх тестувань, продукти ESET для корпоративних та домашніх користувачів здобула три найвищих відзнаки, продемонструвавши максимальне виявлення загроз без помилкових спрацювань.

Київ ,  14  Лютого  2017

Шкідливий завантажувач для Android поширюється під виглядом оновлення Flash Player

Компанія ESET — лідер у галузі проактивного виявлення — повідомляє про виявлення небезпечного додатку для пристроїв Android, який може завантажувати та запускати шкідливі програми-вимагачі та загрози, спрямовані на викрадення коштів з банківських рахунків. Троян-завантажувач Android/TrojanDownloader.Agent.JI поширюється через інфіковані веб-сайти та маскується під оновлення Flash Player.

<   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | >
Цілодобова підтримка користувачів: +38 (044) 545-77-26Замовити дзвінок